Prodej rodinného domu, Brno, Kociánka, 227 m2 (ID: 3441908)

Kociánka, Brno

26 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 128 197 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Představujeme nabídku rodinného domu 4+kk, který se pyšní nejen nadstandardní kvalitou stavby, ale i strategickým umístěním v klidné části Brna-Králova Pole na ulici Kociánka. S pozemkem o rozloze 1.502 m2, zahrnujícím rozlehlou a pečlivě udržovanou zahradu 1.359 m2, se tento domov stává pravou oázou klidu pro vaši rodinu, to vše je doplněné možností parkování v prostorné garáži a na přilehlém pozemku.

Díky své poloze domu, která zaručuje dostatek soukromí a zároveň výbornou dostupnost do centra města, je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do městského ruchu. Velký důraz byl kladen na kvalitu použitých materiálů a na to, aby dům působil světlým a přívětivým dojmem. Pro vytápění a ohřev teplé vody je využíváno tepelné čerpadlo značky IVT, což značně snižuje náklady na bydlení.

Interiér domu je promyšleně rozvržený s neprůchozími místnostmi, nabízející v přízemí velkorysý obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, kuchyň s jídelním koutem, technickou místnost a samostatné WC. První patro pak tvoří ložnice, dva prostorné pokoje, velká šatna a koupelna s vanou i sprchovým koutem.

Okolí domu je bohaté na zeleň a nabízí řadu možností pro relaxaci a aktivní odpočinek v přírodě. Tato nemovitost je tak ideálním řešením pro náročné klienty, kteří hledají spojení moderního bydlení s poklidným prostředím. Pokud si přejete žít v domově, který kombinuje komfort a praktičnost, neváhejte mě kontaktovat pro další informace a možnost prohlídky.

Parametry domu

Cena
26 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kociánka, Brno
ID
3314672216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1502 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jakub Schmidt

Jakub Schmidt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu