Prodej bytu 3+1, Čestín, 77 m2

Čestín

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čestíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií, technickou místností, garáží a sklepem (celkem 95,5 m2) a šestinového podílu na společném pozemku (209 m2) v okrese Kutná Hora, obec Čestín. Lodžie není započítána do podlahové plochy bytu a má 4 m2. Osobní vlastnictví. Byt v 1. patře cihlového domu prošel postupně rozsáhlou rekonstrukcí (plastová okna, koupelna s rohovou vanou, kuchyňská linka, elektrorozvody v mědi, odpady v plastu ocelové deskové radiátory, podlahy, nová výmalba atd.). Samostatná a vytápěná garáž je umístěna přímo v přízemí domu. Společný pozemek u domu je využíván obyvateli domu pro parkování, skladování palivového dřeva a venkovní aktivity.
Dům má založeno společenství vlastníků bytových jednotek-správa domu profesionály-BD K.Hora.
Vytápění bytu teplovodním kotlem Dakon, umístěným v kotelně, kde je též sklad paliva (dřevo, uhlí). Nízké provozní náklady. Nemovitosti jsou vhodné jak pro rodinku s dětmi, aktivní mladší důchodce i páry, pracující částečně z domova, případně jako investiční k pronájmu. Dům je tichý, klidný a bydlí zde milí a bezproblémoví obyvatelé. Volný ihned po úhradě kupní ceny. V obci je prodejna potravin, pošta a hospoda.
Dobrá dostupnost pomocí autobusových spojů včetně časově uzpůsobených školních svozů do Kácova (8km), Uhlířských Janovic (10 km) a Zruči nad Sázavou (10 km) Sjezd D1 Soutice(Praha 57 km) 15 km. Veškerý právní servis je zajištěn, hypotéku můžeme pomoci zařídit.

Parametry bytu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Čestín
ID
20240201
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jana Burianová

Jana Burianová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Čestíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu