Prodej rodinného domu, Ostrava, 126 m2 (ID: 3443768)

Ostrava

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu, ve fázi výstavby, umístěnou v klidné části Ostravy Bártovic. Dům disponuje 177m2 užitné plochy, kdy obytnou část tvoří 126m2 a 51m2 terasy, která je otočená na jihozápad, což zajišťuje dostatek slunečního svitu i v pozdějších odpoledních hodinách. Zahrada a umístění terasy nabízí možnost k vybudování bazénu, což sice není součástí projektu, ale je možné po dohodě stavbu bazénu realizovat

Samotný dům je zděný, s dispozicí 4+kk, technickou místností, dvěma šatnami (jedna přímo v ložnici), koupelnou s WC a samostatným WC, spojeným obývacím pokojem s kuchyní, kde je umístěný vstup na terasu. Ten je také možný z obou menších pokojů. Příjemné je umístění stropního světlíku v koupelně, kdy má místnost denní světlo, ale zároveň nepřichází o prostor využití tak, jako by bylo použito standardních oken.

Jelikož je dům ve fázi výstavby, nabízí se zde možnost ovlivnit použité materiály krtiny, či změnit barevnost použitých materiálů, nebo rozložení kuchyňské linky. Nelze zasahovat do rozložení domu. V domě bude dále použito vodní podlahové topení s tepelným čerpadlem. Stavba bude napojena na elektřinu, vodu a kanalizace bude řešena pomocí ČOV. Obec má v plánu rozšíření kanalizace, což bude možné do budoucna použít pro napojení domu.

Stavba je naceněna s kompletním dokončením, včetně terénních úprav. oplocení je věcí dohody, ale bude komplet mimo přední části pozemku, zde zůstává prostor pro použití okrasných plotů, apod.

Ulice je průjezdná, nicméně zajíždí zde pouze obyvatelé, jelikož se vrací opět na hlavní komunikaci, což zaručuje dostatek klidu a soukromí. Jedná se o 2 stejné stavby vedle sebe, které jsou ovšem řešeny tak, ať obyvatelům zajistí dostatek soukromí a klidu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Projekt je samozřejmě k nahlédnutí, při osobní schůzce.

V okolí nalezneme dopravní spojení do okolních měst a na své si přijdou i rodiny s dětmi, díky otevření nedalekého Kouparku v Radvanicích, dostupného cca 2 zastávky autobusem.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Ostrava
ID
00342
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
739 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jiří Sváček

Jiří Sváček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu