Pronájem rodinného domu, Brno, Šimáčkova, 50 m2 (ID: 3447356)

Šimáčkova, Brno

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus 8 000 Kč /měsíc záloha na energie a služby, kauce ve výši 23 000 Kč, plus provize RK ve výši 27 830 Kč)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu rodinný dům v Brně Líšni na ulici Šimáčkova. Nemovitost je udržovaná a je v dobrém stavu. K nastěhování ihned.

Z předsíně se vchází do obývacího pokoje (16 m2) a z něj do druhého pokoje (12 m2). Kuchyň je umístěna naproti. Je zařízená novější kuchyňskou linkou včetně kombinovaného sporáku. Její součástí je jídelní kout a samostatná spižírna. V koupelně je umístěná vana a WC.

Dům je jednopodlažní s dvorkem o velikosti cca 20m2, který Vám zajistí soukromí a možnost odpočinku a relaxace. Je zde možné zřídit posezení a zároveň dostatek prostoru k uskladnění např. sportovní výbavy (kola, aj.). Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Líšeň je výborně dostupná čtvrť Brna nejen MHD (20 min do centra), ale i autem. Má veškerou občanskou vybavenost, ale největším benefitem je blízkost přírody. Okolí Líšně je ideálním místem pro relaxaci, sport i odpočinek.

Majitel požaduje max 3 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků

Pro více informací ohledně nemovitosti nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Parametry domu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus 8 000 Kč /měsíc záloha na energie a služby, kauce ve výši 23 000 Kč, plus provize RK ve výši 27 830 Kč
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Šimáčkova, Brno
ID
1302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Dorota Zetková

Dorota Zetková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu