Prodej rodinného domu, Olomouc, Hrachoviska, 244 m2 (ID: 3447797)

Hrachoviska, Olomouc - Chomoutov

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právních služeb)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Chcete bydlet v lukrativní, ale klidné lokalitě a přesto mít výborně dostupné centrum města Olomouce? Pak je tento dům přímo pro Vás.
Jedná se rodinný dům v části města Olomouce Chomoutov ve velmi pěkném a udržovaném stavu. Dům je dispozičně řešený jako 5+1, dvě toalety, dvě koupelny (jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou). Každé patro má z jednoho pokoje lodžii. Kuchyně je orientovaná na severozápad s výhledem do zahrady a přírody. Lodžie z obývacího pokoje je orientována na jižní stranu s výhledem do ulice. Ložnice s výhledem do zahrady, která je orientovaná na severozápadní stranu má klimatizaci. Výhodou je vlastní studna. Na pozemku jsou okrasné dřeviny i ovocné stromy.
Výstavba tohoto rodinného domu proběhla v roce 1976, jedná se o nemovitost, která má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, kde se nachází dostatečné sklepní prostory a garáž. Garáž je přístupná ze strany ulice. Jedná se o garáž s podlahovou plochou 23,7 m, do této garáže se vejdou dvě auta. Sklepní prostory lze využít k podnikatelským účelům nebo jako soukromou vinotéku s příjemným posezení. U této nemovitosti Vás okouzlí rovinatá zahrada o výměře 376 m orientovaná na západní stranu, kdy celé odpoledne na zahradu svítí slunce až do jeho západu. K rodinnému domu náleží předzahrádka, kde pohodlně zaparkujete až 2 auta.
Jedná se o zděnou nemovitost (cihla pálená) s mírně sedlovou střechou. V roce 1992 byla provedena rekonstrukce střechy, se změnou sklonu. Výměna oken byla v roce 1995. Nemovitost je připojena na inženýrské sítě, plyn, elektřina, voda, kanalizace.
Dispozice nemovitosti včetně rozměrů jednotlivých místností Vám na vyžádání zašleme.
V blízkém okolí zastávka MHD, přírodní koupaliště Poděbrady, restaurace a obchod.
Pokud Vás nemovitost zaujala, přijďte na prohlídku. Ráda Vám sdělím více informací. Těšíme se na Vás Anička a Petra.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Hrachoviska, Olomouc - Chomoutov
ID
576
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
244 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
244 m2
Plocha nemovitosti
491 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Anna Uříčářová

Anna Uříčářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu