Prodej rodinného domu, Slapy, 189 m2

Slapy

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a všech poplatků)

Prémioví partneři v Slapech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační dům se třemi samostatnými byty 4+kk, 3+kk a 1+kk o celkové výměře 189 m2 ve Slapech u Tábora. K domu náleží velikostně-ideální pozemek o výměře 959 m2, z toho zastavěná plocha je 178 m2, velikost zahrady je 781 m2.

V současné době je majitelem využívané celé přízemí domu, kde se nachází byt 4+kk o výměře 95 m2. V prvním patře jsou samostatné byty 3+kk (56 m2) a 1+kk (38 m2), které jsou momentálně pronajaté. Celkový výnos z obou bytů je 22.000,-Kč/měs. + služby. Jedná se o jedinečnou nabídku krásného bydlení v kombinaci s dlouhodobou stabilní investicí do budoucna. Možnost, jak využít tuto nemovitost je pouze na vás.

Přízemní byt je vybavený velkou kuchyňskou linkou, vestavěnou el. troubou a mikrovlnkou, sklokeramickou deskou, digestoří, vestavěnou ledničkou a myčkou nádobí. V předmětu prodeje je možné ponechat prostorný gauč, jídelní stůl a postel, ale vše záleží na dohodě s majitelem při osobním setkání. Pronajaté byty jsou vybaveny kuchyňskou linkou se všemi elektrospotřebiči.

Vytápění celého domu je řešeno 9 KW tepelným čerpadlem značky IVT. Ohřev vody v přízemním bytě je za pomoci tepelného čerpadla. Byty v 1. patře mají el. bojler. V celém domě je úsporné podlahové vytápění.

Zahrada se pyšní zastřešenou terasou o výměře 20 m2 s výhledem na bazén, který v letních dnech ocení snad každá rodina. V rohu zahrady je umístěna plechová garáž na uskladnění sekačky a různého nářadí.

Pod přístřeškem domu se nachází parkovací stání až pro dva osobní automobily.

Obec Slapy je vzdálená 3 km od Tábora, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Zastávka MHD se nachází 150 m od domu.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s vámi.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a všech poplatků
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Slapy
ID
BK185
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
189 m2
Plocha nemovitosti
959 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slapech (okr. Tábor)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu