Prodej bytu 3+kk, Loučná pod Klínovcem, 91 m2

Loučná pod Klínovcem

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivně vám nabízíme skvělou příležitost vlastnit krásný apartmán v dynamicky se rozvíjející se Loučné pod Klínovcem. Apartmány s krásným výhledem přímo na nejvyšší horu krušných Hor Klínovec budou k nastěhování již na konci roku 2025.

Hledáte nemovitost, kde vaše peníze budou pracovat za vás a zároveň budete mít vaše místo kam budete moci uniknout od běžného shonu?

Moderní byt 3+kk v atraktivní lokalitě Loučná pod Klínovcem nabízí pohodlné bydlení s nádherným výhledem na okolní horskou krajinu. Byt se nachází v přízemí cihlového domu, který má celkem 4 podlaží. Apartmánový dům je aktuálně ve výstavbě a jeho dokončení očekáváme v polovině příštího roku.

Tento apartmán s podlahovou plochou 67 m2 má prostornou obývací místnost propojenou s kuchyní a vchodem na terasu, dvě ložnice a luxusní koupelnu. Přidanou hodnotou je právě terasa o rozloze 24 m2, kde si můžete vychutnat klidné chvíle s výhledem na okolní krajinu a to jak v létě tak v zimě. K dispozici je zde také komora, kam si můžete uložit jak vaše horské kolo tak zimní vybavení. Vytápění zajišťuje lokální elektrické topení.

Naše apartmány jsou skvělou příležitostí pro vás, kteří si chcete apartmán zařídit dle svého. Rádi vám pomůžeme s vytvořením vašeho ideálního bydlení dle vašich preferencí.

Lyžařské středisko Loučná pod Klínovcem se nachází v nadmořské výšce 900 - 1000 m n.m. a poskytuje ideální výchozí bod pro milovníky zimních i letních sportů.
V bezprostřední blízkosti naleznete mnoho běžkařských tras a známá lyžařská střediska vhodná pro sjezd na horských kolech.

V letních měsících doporučujeme procházky po okolních turistických stezkách, výlety na kole, návštěvu lanového centra a sjezd na bobové dráze v nedalekém Oberwiesenthalu. Lanovky operují i v letní sezóně a přenášejí Vás na vrchol Klínovce spolu s vaším kolem. Po sjezdu můžete pokračovat přes Boží Dar do Jáchymova a následně se zpět na vrchol Klínovce pohodlně dostat další lanovkou.

V okolí se rovněž nachází muzea a industriální památky, které byly zařazeny pod ochranu UNESCO. Tyto zajímavé lokality představují skvělou příležitost pro objevování historie a kulturního dědictví regionu.

V případě zájmu a bližších informací nás kontaktujte.
Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Parametry bytu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
00071
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristýna Žikešová

Kristýna Žikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu