Prodej rodinného domu, Vodňany, Heritesova, 282 m2

Heritesova, Vodňany

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(předpokládané náklady na dokončení 2.000.000,- cena uvedena včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Vodňanech

Informace k domu

Dům v Heritesově ulici číslo 79 patří k těm, které jsou zevnitř větší, než zvenku. A protože se jedná o stavbu těsně před dokončením, máte úžasnou možnost využít tento velkolepý prostor přesně podle svých představ.

V současném stavu je dokončena a plně provozuschopná provozovna, kancelář, případně ordinace či kosmetický salón. Jedna místnost s okny do ulice se samostatným vchodem z průjezdu a samostatnou toaletou a zázemím pro kuchyňskou linku může začít sloužit obratem a pomoci vydělávat na dostavbu obytné části domu.

To, co už ale z ulice neuvidíte, je vpravdě velkolepá novostavba rodinného domu v moderním a technologicky zcela aktuálním stylu. Spodnímu patru vévodí velký otevřený prostor, který na více než šedesáti metrech kombinuje obývací pokoj s prosklenou otevírací stěnou do zahrady a kuchyň s jídlením koutem. Zde bude vždy dostatek prostoru a vzhledem k tomu, že s velkoformátovými okny zde majitel opravdu nešetřil, tak bude celá velká místnost i dokonale prosluněná. Jak konkrétně pojmete dispozici a rozmístění nábytku, to už je na vás. Najdete zde komín a přípravu pro krb či krbová kamna, spousty zásuvek na všech vhodných místech a stejně jako v celém domě, podlahové topení.

Ve spodním patře dále najdete také malou koupelnu s toaletou a sprchovým koutem a otevřený prostor, určený pro zbudování šatny, technické a sanitární místnosti s přívody pro pračku, sušičku i pro ohřev vody.

Do patra musíte zatím po žebříku, ale stavební otvor pro lomené schody to tvaru L je připraven. Nahoře se po vystoupání ocitnete v krásném oteřeném prostoru, kterému dnes dominuje síť krovních trámů. V betonové podlaze jsou natažené hadice podlahového topení, včetně vývodů pro topný žebřík v budoucí koupelně.

Zapuštěné do země zde najdete pórobetonové příčkovky na místech, kde současný majitel plánoval zbudovat zdi. Pokud dodržíte jeho projekt, najdete zde nejen přípravu, ale i dostatek stavebního materiálu na dokončení stěn. Samozřejmě vás ale k dodržení projektu nic významně nenutí, snad jen logické okruhy topného systému v podlaze.

Současný plán horního patra počítá se dvěma velkými pokoji – ložnicemi a zázemím pro každou z nich. Zázemím je myšlena v tomto případě prostorná šatna. Jedna ložnice má střešní okna do uliční strany, druhá plnohodnotné stěnové okno do zahrady. Vedle toho zde najdete prostornou halu nad schodištěm, kde lze zřídit třeba otevřenou pracovnu a také malý průchozí lounge u zahradní ložnice.

Zelená zahrada o příjemné rozloze 312m2 je obestavěna kamennou zdí, která byla dříve součástí městských hradeb a poskytuje velmi příjemné soukromí. Stavba se nachází v centru Vodňan, v boční ulici v bezprostřední blízkosti náměstí.

Vzhledem ke zdejšímu omezenému prostoru se na další informace i fotografie neváhejte podívat na web dumvodnany.cz. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104176.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
předpokládané náklady na dokončení 2.000.000,- cena uvedena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Heritesova, Vodňany
ID
N104176
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
514 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Martin Lípa

Martin Lípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vodňanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu