Prodej rodinného domu, Černošice, Dobříšská, 240 m2

Dobříšská, Černošice

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc

(celková kupní cena včetně provize s komplet servisem)

Prémioví partneři v Černošicích

Úklidové služby

Informace k domu

GAUDÍ Černošice nabízí perfektní rohový stavební pozemek 856m2 s projektem moderního domu v ceněné lokalitě na Měchurách v Černošicích.
Srovnatelných bezproblémových nezastavěných a skvěle umístěných stavebních pozemků je už v Černošicích jen málo a málokdy se nabízejí na prodej.

Pozemek cca 22 x 39m - obdélníkového tvaru, rovinatý, přístupný z ulice Dobříšské nebo ulice Strakonické, výborná orientace ke světovým stranám.
Jedná se o velmi krásné klidné slunné místo, zároveň se skvělou bezpečnou pěší dostupností do ZŠ, MŠ a další občanské vybavenosti Černošic.
Dle platného územního plánu jde o plochu BR1 – oblast pro bydlení v samostatných RD, celková zastavitelnost pozemku max. 30%, max. zastavitelnost pozemku domem 20%. Dům může mít 1.PP a dvě nadzemní podlaží, střecha může být plochá nebo sklonitá, není regulováno.
Dům lze umístit na pozemku dle představy architekta za předpokladu dodržení povinných vzdáleností, v místě není uliční čára.
Z budoucího domu mohou být patra velmi pěkné výhledy do pohledného okolí, přízemí se zahradou mohou tvořit prostor poskytující soukromí v zeleni.

Parcela disponuje přípojkou elektřiny, studnou a má stavební povolení na vodovodní přípojku, kanalizační přípojku a plynovou přípojku.

V současné době jsou na pozemku staré porosty např. třešně, v jižním roku stojí stará dřevěná rekreační chata, která může posloužit i jako zázemí stavby.

Prodej včetně architektonické studie třípodlažního domu, kterou lze upravit. Dále případné další služby architekta pro klientské změny, pomoc s vyřízením stavebního povolení. Studie je variabilní a lze upravit na bydlení dvougenerační, nebo dům o dvou nezávislých bytových jednotkách, mohou být i mezonetové.
V ceně je započten pozemek s chatou, studie domu, dále možné služby architekta a vyřízení stavebního povolení.
Cena neobsahuje výstavbu domu.

Pozemek zcela bez právních vad, vhodný i pro financování hypotečním úvěrem, který pomůžeme vyřídit.
Bližší informace u specialistky pro lokalitu Černošice a okolí Ing. Romany Moravcové tel. 777 777 906

Parametry domu

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
celková kupní cena včetně provize s komplet servisem
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dobříšská, Černošice
ID
03468
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
856 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GAUDÍ, s.r.o.

Národní 364/39, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing.Romana Moravcová

Ing.Romana Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu