Prodej bytu 3+1, Letovice, 78 m2 (ID: 3453590)

Letovice

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Letovicích

Informace k bytu

Tak tohle si přejete – ve své třiplusjedna mít schovaný pokoj navíc!

Tento byt o dispozici 3+1 má totiž, kromě prostorné šatny a balkonu, i velikou komoru! A nejen tak ledajakou komoru, ale prostor 1,9x3,7m. A těchto 7m2 za kuchyní dává tomuto bytu přidanou hodnotu a úžasnou variabilitu! Tuto komoru můžete využít jako čtvrtý pokoj, jako pracovnu, prádelnu (je tu přívod vody). Nebo využít tohoto prostoru při přestavbě původního jádra, posunout dispozice koupelny a kuchyně a otevřít prostor do 4kk? Co vy na to?
Celkem tu je 78m2 k bydlení ve čtvrtém (tedy nejvyšším) patře cihlového domu, k tomu balkon, sklep a společná kolárna. V pokojích jsou na podlaze původní parkety, které ale byly celou dobu překryty kobercem, takže jsou ve výborném stavu. Jádro je tu také původní. Je oblepené novými kachličkami a průběžně udržované. Takže sice pořád dobře funkční, ale aspoň vám ho nebude líto, až jej budete přestavovat dle svých představ.
Jen kousek od domu je mateřská i základní škola, doktoři, nemocnice, obchody, drogerie…. do parku to máte procházkou 10 minut a když už tam budete, dejte si dobrý zákusek v zámecké kavárně.
Pozn.: cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek +DPH

Parametry bytu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Letovice
ID
24-02-005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Miroslav Němeček

Miroslav Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Letovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu