Prodej rodinného domu, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice, U Slunečních lázní, 318 m2 (ID: 3454397)

U Slunečních lázní, Liberec XIV-Ruprechtice

19 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 790 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Liberci, ul. U Slunečních lázní

Nabízíme Vám výjimečnou příležitost stát se majitelem krásného a prostorného rodinného domu v žádané lokalitě Liberec – Ruprechtice, ulice U Slunečních lázní. Tento dům 4kk (318 m²) nabízí hospodárné bydlení s možností úpravy na 5+kk. K dispozici je také dvougaráž a bazén, nacházející se na pozemku o celkové rozloze 1529 m².
Dům je na konci soukromé příjezdové cesty, což zaručuje klid a soukromí. Dispozice domu je skvěle řešena a nabízí velkorysé a pohodlné rodinné bydlení. Dům je vybaven tepelným čerpadlem, které zajišťuje nízké náklady na provoz domu. Podlahové topení a vyhřívaný bazén jsou dalšími přidanými hodnotami, které tento dům nabízí. Okna jsou dřevěná a venkovní rolety jsou opatřeny elektrickým pohonem, což poskytuje vynikající tepelnou izolaci.Na zahradě se nachází také letní domek s vnitřním i venkovním posezením, udírnou, grilem a ohništěm - skvělé místo pro relaxaci a setkávání s rodinou a přáteli. Vřele doporučujeme prohlídku tohoto domu.

Parametry domu

Cena
19 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
U Slunečních lázní, Liberec XIV-Ruprechtice
ID
836141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
318 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1529 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Kateřina Müller

Kateřina Müller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu