Prodej bytu 2+kk, Dolní Dunajovice, Poštovní, 60 m2 (ID: 3455024)

Poštovní, Dolní Dunajovice

4 068 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 387 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Dolních Dunajovicích

Informace k bytu

V úrodných vinicích Pálavských vrchů, v kraji mezi vodní nádrží Nové Mlýny a státní hranicí s Rakouskem se nachází malebná vinařská obec Dolní Dunajovice. A právě zde, na Břeclavsku, se naskýtá klidné bydlení v útulném bytě o dispozici 2+kk a přibližné užitné ploše 60 m2 ve dvoupodlažním bytovém domě.
Ze vstupní předsíně se vchází do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka v dekoru dřeva je zařízená elektrickým sporákem, lednicí s mrazákem a je zde připraven i prostor pro myčku nádobí o šířce 45 cm. Pokoj je vybaven klimatizační jednotkou, která slouží jak ke chlazení, tak i k přitápění, a vstupuje se odtud i na velký balkón. Na obývací pokoj navazuje slunná ložnice.
Byt je vybaven moderní koupelnou s designově nadčasovými velkoformátovými obklady a novými zařizovacími předměty. Čtvercový sprchový kout, moderní toaletu a umyvadlo doplňují vysoce kvalitní baterie zn. Hansgrohe. V bytě se navíc ještě nachází praktická prostorná šatna. V pokojích jsou kvalitní plovoucí podlahy o síle 12 mm, kvalitní dveře a okna s izolačním trojsklem.
Ohřev vody zajišťuje vlastní bojler zn. Ariston, vytápění elektrické radiátory, přičemž v koupelně a na toaletě je topení podlahové, doplněné topným žebříkem. Vytápění lze zapínat a vypínat na dálku prostřednictvím mobilního telefonu. V domě je připravený rozvod TV a internetu.
Byt je také velmi dobře zabezpečen předokenními zatemňovacími roletami s elektrickým pohonem. Majitelé bytové jednotky mají k užívání uzamykatelnou kóji pro jízdní kola a vlastní vyhrazené parkovací stání přímo v areálu.
Obec má velmi dobré sociální zázemí zahrnující poštu, školu, školku, dětská hřiště, fotbalové hřiště, kulturní spolky, lékaře, lékárnu, obchody s širokou paletou zboží. Cena za nemovitost je 3 950 000 Kč + provize 3% z ceny nemovitosti.
Vzhledem k tomu, že jsou Dolní Dunajovice obcí s širokou nabídkou turistických a vinařských atraktivit, je byt vhodný nejen k přímému bydlení, ale i jako výhodná investice k sezónnímu pronajímání. Turisticky oblíbený Mikulov je odtud vzdálen pouze necelých 8 km.

Parametry bytu

Cena
4 068 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Poštovní, Dolní Dunajovice
ID
24001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K domovu

Varšavská 715/36, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Robert Vojkůvka

Robert Vojkůvka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Dolních Dunajovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu