Prodej bytu 2+kk, Dolní Dunajovice, 60 m2 (ID: 3441899)

Dolní Dunajovice

4 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 730 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Dolních Dunajovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 2kk s výměrou 60 m² + balkon umístěný v prvním nadzemním podlaží bytového domu kolaudovaného v březnu 2022.

Bytová jednotka má dispozici 2kk a výměru 60 m². Nabízí vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně kuchyňské linky a vestavěných spotřebičů, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a wc a prostornou šatnu. Při výstavbě byl brán zřetel na kvalitní materiály a zpracování, čemuž odpovídají velkoformátové obklady i dlažba, kvalitní plovoucí podlaha o síle 12 mm, umyvadlové baterie Hansgrohe, předokenní zatemňovací rolety s elektrickým pohonem, kvalitní dveře a okna s izolačním trojsklem. Byt má k užívání uzamykatelnou kóji pro jízdní kola a vlastní vyhrazené parkovací stání přímo v areálu.

Topení je zajištěno elektrickými radiátory, ohřev vody bojlerem Ariston. V koupelně a na wc je topení podlahové, doplněné topným žebříkem. Vytápění lze zapínat a vypínat na dálku prostřednictvím mobilního telefonu! V domě je připravený rozvod TV a internetu. Samozřejmostí je klimatizace vhodná jak k chlazení, tak přitápění. Byty jsou vhodné jak k pohodlnému bydlení, tak jako výhodná investice.

Bytový dům se nachází v lukrativní části Jižní Moravy přímo pod Pálavou. V obci se nachází velké množství vinařství a vinných sklepů. Turisty vyhledávaný Mikulov je pouhých pět minut jízdy.

V případě zájmu o prohlídku nás můžete kdykoli kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Dolní Dunajovice
ID
22042048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Dolních Dunajovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu