Pronájem bytu 2+kk, Litomyšl - Litomyšl-Město, Braunerovo nám., 122 m2 (ID: 3457281)

Braunerovo nám., Litomyšl-Město

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie 6000,-Kč, vratná kauce 26.000,-Kč, prov.rk jednorázově 15.730,-Kč)

Prémioví partneři v Litomyšli

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk se sklepem a zahradou v přízemí zděného domu na Braunerově náměstí v Litomyšli. Nabízíme k pronájmu stylový a plně vybavený byt 2+kk s užitnou plochou 122 m², situovaný v centru Litomyšle na Braunerově náměstí. Tento prostorný byt se nachází v přízemí zděného domu, který je výborně dostupný a nabízí klidné a pohodlné bydlení přímo v srdci města.

Byt je k dispozici od 1. dubna 2024 a je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s vysokým standardem vybavení se vstupem přímo z náměstí. Interiér bytu je zařízen vkusně a prakticky – naleznete zde nerezovou kuchyňskou linku s kompletním setem spotřebičů, pohodlnou sedací soupravu, jídelní stůl se židlemi a prostorné dvoulůžko pro váš odpočinek.
Exteriér domu je stejně atraktivní jako interiér – můžete využívat zastřešenou pergolu a zahradu za domem, která je ideální pro relaxaci, grilování nebo jiné aktivity na čerstvém vzduchu.
Pro ty, kteří chtějí mít své vozidlo v bezpečí, nabízíme možnost pronájmu parkovacího stání v oplocené zahradě za domem za symbolický poplatek 1.000 Kč/měsíc.
Nájemné je stanoveno na 13.000 Kč/měsíc pro 1-2 osoby, k tomu je nutné počítat s paušální platbou 6.000 Kč/měsíc, která pokrývá náklady na vytápění, elektřinu a vodu. Před nastěhováním je vyžadována vratná kauce ve výši 26.000 Kč. Provize realitní kanceláře je jednorázová a činí 15.730 Kč včetně DPH.
Nenechte si ujít příležitost bydlet v tomto krásném bytě s jedinečnou atmosférou historického města. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie 6000,-Kč, vratná kauce 26.000,-Kč, prov.rk jednorázově 15.730,-Kč
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Braunerovo nám., Litomyšl-Město
ID
2419
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
122 m2
Patro
1. z 4
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
122 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 86 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Litomyšli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu