Prodej rodinného domu, Prostějov, Ječná, 70 m2 (ID: 3459191)

Ječná, Prostějov - Čechovice

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Prostějově

Informace k domu

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům řešený dispozičně jako 3+kk v Čechovicích, žádané části města Prostějova.

Při vstupu do tohoto malebného rodinného domu se ocitneme v dvorním traktu o velikosti 24 m2, který Vám dobře poslouží například pro grilovaní či posezení s přáteli. Ze dvora se dostaneme do předsíně, která navazuje na obývací pokoj s jídelnou a moderním kuchyňským koutem, ze kterého se dá také projít na dvůr. Vedle kuchyňského koutu je strategicky umístěná prostorná spíž. V domě také nalezneme moderní koupelnu s vanou a WC. V prvním poschodí se nachází dětský pokoj a ložnice. Nad prvním patrem se nakonec nachází menší půdní prostor.

Dům byl postaven v roce 2022. Základ domu je z pálených cihel, zbytek zdiva je z Ytongu. Dům má novou střechu pokrytou kanadským šindelem. Podlahové vytápění zařídí dostatek tepla v zimních měsících, je zde také nachystané připojení pro krbová kamna. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem a plynem se v domě pouze vaří. Do domu je natažen optický kabel, který zařídí skvělé internetové připojení.

Tento útulný rodinný domek je potřeba vidět na vlastní oči, abyste si ho zamilovali. Proto neváhejte a domluvte si schůzku s našim realitním makléřem.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Ječná, Prostějov - Čechovice
ID
00069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
162 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lemak reality

tř. Svornosti 193/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Čermák

Mgr. Jiří Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu