Prodej bytu 2+1, Zábřeh, Krumpach, 45 m2 (ID: 3459320)

Krumpach, Zábřeh

1 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 341 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Čeká na vás váš nový domov v klidné lokalitě, kde končí město a začínají zelené louky a kopce podhůří Jeseníků. Tento světlý a vzdušný byt nabízí ideální kombinaci pohodlného bydlení a bezprostřední blízkosti přírody, což z něj dělá dokonalé útočiště pro ty, kteří hledají klid a soukromí na rozhraní města a volné přírody.

Byt je ve velmi zachovalém stavu, s částečně rekonstruovanou kuchyní a koupelnou, plastová okna jsou vybavena žaluziemi. Dům má nový výtah a je zateplený, takže vás čekají velmi nízké náklady na bydlení. K bytu náleží sklep pro uskladnění např. sportovního vybavení, které při životě za městem určitě využijete.

Ovšem největší předností bytu je umístěním ve 6. podlaží a orientace oken na západojihozápad. Tato poloha vám poskytne dech beroucí výhled do otevřené krajiny a v zimním období navíc i proud paprsků nízkého odpolední slunce, které do vašeho přinese příjemné přirozené teplo a světlo. Každý váš den tak bude plný světla a tepla domova.

Přímo za domem je dětské hřiště a hřiště pro volný čas, což tuto lokalitu činí ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří mají rádi aktivní odpočinek. Tady se nebudete muset bát vypustit děti ven. Parkování před domem vám zajistí snadný přístup k vašemu domovu a spojení s městem kdykoli budete potřebovat.

Tento byt vám nabízí nejen pohodlné, útulné a levné bydlení, ale i jedinečnou příležitost užívat si ranní vstávání s výhledem do otevřené krajiny a večery zahalené do příjemného přírodního tepla. Nechte se okouzlit kouzlem života za městem a začněte psát novou kapitolu svého života v oáze klidu, pohody a přírodního půvabu.

Nenechte si ujít tu šanci a přijďte se podívat, že tento byt je právě tím domovem, který hledáte. Na podrobností se podívejte na web stanislav-tichy.cz a pro domluvení prohlídky mi zavolejte nebo napište ještě dnes.

Parametry bytu

Cena
1 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Krumpach, Zábřeh
ID
0001
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Stanislav Tichý - reality a energie

Bělkovice-Lašťany 678, Bělkovice-Lašťany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Stanislav Tichý

Stanislav Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Zábřehu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu