Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Koutníkova, 257 m2

Koutníkova, Hradec Králové - Plotiště nad Labem

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou bytových jednotkách, s garáží a zahradou, na pozemku o celkové výměře 787 m2. Dům se nachází v Koutníkově ulici, místě s výborným napojením na dálnici D11 směr Praha, Jaroměř a silnici I/35 ve směru na Jičín.

Jedná se o přízemní dům postavený v r. 1957, podsklepený, s využitým podkrovím, o celkové užitné ploše 257 m2. Přízemní byt s dispozicí 4+1 má plochu 102 m2, podkrovní byt s menšími místnostmi má dispozici také 4+1 a včetně relaxační místnosti s krbem a komory/dílny má plochu 92 m2. Dům je napojený na elektřinu, plyn, vodovod i kanalizaci. Vytápění je zajištěno ústředním topením s plynovým kotlem, k dispozici je i kotel na tuhá paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje v každém bytě elektrický bojler.

Dům je v původním udržovaném stavu s některými zajímavými zachovanými prvky, jako vnitřní dveře, kliky, osvětlení, vypínače, vestavěná skříň, parkety, dlažby. Okna orientovaná do ulice jsou plastová, okna do zahrady jsou původní, dvojitá, dřevěná. Garáž se dvěma vraty, dnes užívaná spíše jako sklad zahradní techniky, je průjezdná do zadní části zahrady, kde se nachází skleník.

Dům je možné využít k bydlení v obou bytových jednotkách, nabízí se zde i varianta částečného využití pro podnikatelské účely v přízemí a bydlení v podkrovní části.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám zajistíme i výhodnou možnost profinancování koupě domu.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Koutníkova, Hradec Králové - Plotiště nad Labem
ID
RD1563
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
257 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
787 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LH REALITY

Československé armády 339/11, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Ing. Luboš Hlousek

Ing. Luboš Hlousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu