Prodej pozemku pro bydlení, Vítkov, 7088 m2 (ID: 3463255)

Vítkov

885 958 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 222 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vítkově

Informace k pozemku

Jedinečná nabídka prodeje částečně stavebního území nacházející se v malebném katastrálním území Jelenice patřící pod obec Vítkov v okrese Opava.

Zapsán je na listu vlastnictví 79 pod číslem parcely 31 v KÚ Jelenice. K prodeji je zde 7 088 m2. Z toho jeho jižní část u přístupové cesty je v územním plánu obce označena jako návrh pro výstavbu. Určení je pro zástavbu smíšeného vesnického typu. V prodeji se jedná zhruba o 917 m2.

Parcela těsně přiléhá na dosavadní zástavbu. V současné době je zapsána a užívána jako orná půda.

Jelenice je malá vesnice, část města Vítkov v okrese Opava. Nachází se asi 6,5 km na severovýchod od Vítkova. Katastr Jelenice s ostatními částmi města Vítkov územně nesouvisí, neboť je oddělen mezilehlou obcí Větřkovice. Leží v terénu Vítkovské vrchoviny na úpatí Nízkého Jeseníku.

Nabídka je díky nízké ceně vhodná pro investory hledající bezpečnou cestu zhodnocení volných financí a jejich ochranu před inflací.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte kontaktovat našeho zkušeného makléře. Pro účely komunikace jsou níže uvedeny jeho kontaktní údaje.

Příležitost jako je tato se neobjevuje často, proto neváhejte a zkontaktujte nás co nejdříve. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Parametry pozemku

Cena
885 958 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vítkov
ID
5390
Plocha nemovitosti
7088 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MojePole.cz

Revoluční 1003/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika Šandová

Monika Šandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vítkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu