Prodej rodinného domu, Rudná, Na Skalce, 224 m2 (ID: 3464488)

Na Skalce, Rudná

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Rudné

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 6+1 s celkovou plochou 183,4 m2. Rodinný dům se nachází v obci Rudná, v klidné části Hořelice. Celková plocha pozemků je 795,00 m2, z toho 127,00 m2 je zastavěná plocha, a 668,00 m2 je zahrada. Dům má dvě patra, je udržovaný, a je ve velmi pěkném stavu.
Přízemí sestává ze zádveří s vestavěnou skříní, odkud se jde přes chodbu do schodišťové haly, ze které je přístup nalevo do kuchyně, nebo napravo do obývacího pokoje, na který plynule navazuje další místnost, aktuálně využívaná jako zimní zahrada. V přízemí se nachází technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, a také garáž.
V prvním nadzemním patře jsou čtyři pokoje, dva velké jsou aktuálně využívané jako dětské pokoje, dva menší jsou aktuálně využívané, jeden jako ložnice a druhý jako pracovna, a dále se v patře nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou, a také samostatná toaleta.
Dům je přímo přístupný z veřejné komunikace, je klasický, zděný, a je napojen na tyto inženýrské sítě – elektro, kanalizace, vodovod, plynovod. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má elektronický poplachový systém, kamerový systém, a ochranné folie v oknech.
Zahrada je mírně svažitá, nachází se na ni retenční nádrž na dešťovou vodu, částečně zahloubený bazén s technologií v podzemní šachtě, a venkovní posezení u grilu s udírnou. To vše vytváří u domu hezké a příjemné prostředí.
Město Rudná se nachází 3km od západní hranice hlavního města Praha, a je klidnou a žádanou lokalitou pro rezidenční bydlení. Dům je situovaný v klidné části obce.
Město Rudná je velmi bohatě občansky vybavená nachází se v ní mateřská škola, základní škola (pro 1. – 9. ročník), městský úřad, hřiště pro děti a mládež, tenisové kurty, fotbalové hřiště, kostel sv. Jiří, ordinace praktického lékaře pro děti a mládež, ordinace praktického lékaře pro dospělé, lékárenská zařízení, pošta, pobočky bank, řada restaurací.
Město Rudná je velmi dobře dopravně dostupné, do Prahy se dostanete pravidelnými vlakovými spoji na Smíchovské nádraží cca za 19 min. nebo autobusem na Zličín na metro B cca za 9 min., autem na Zličín cca 5min. za nákupy do obchodního centra Metropole Zličín. V dojezdové vzdálenosti cca 5 min. autem je vnější pražský okruh D0 a dálnice D5 na Plzeň.
Doporučujeme Vám prohlídku.
Případné financování Vám rádi vyřídíme.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právních služeb
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Na Skalce, Rudná
ID
2405
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
224 m2
Plocha nemovitosti
795 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Kule

Ing. Vladimír Kule

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu