Prodej rodinného domu, Praha - Háje, Kazimírova, 314 m2

Kazimírova, Praha 4

18 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 87 212 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je za prodej ideální 1/2 nemovitosti)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 314 m², Praha 4-Háje, ul. Kazimírova

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi podíl ideální 1/2 krajní řadové vily ve velice klidné zástavbě pražských Hájů v ul. Kazimírova.
V domě jsou celkem 4 bytové jednotky a prodávaný podíl odpovídá koupi bytu s dispozicí 4+kk s terasou a vstupem na zahradu v přízemí o výměře 107 m2 a bytu 2+kk v podkroví s obytnou galerií, kde je ložnice a šatna o výměře 58 m2. Dále je součástí garáž s vjezdem, kotelna a technické zázemí domu vč. prostoru pod terasou a chodbami před byty. Oba byty prošly rekonstrukcí a v současnosti jsou pronajaté. Zakoupený podíl můžete užívat nezávisle na vlastníku druhé poloviny domu. Dodávané energie jsou vyřešeny podružnými měřidly. Dům se vyznačuje dobrým stavem, což z něj činí ihned obyvatelný dům bez nutnosti dalších výrazných investic. Dům se nachází v těsné blízkosti Hostivařského lesoparku a Milíčovského lesa, tedy je to ideální místo pro milovníky volnočasových a sportovních aktivit s vynikající dostupností do města díky blízkému metru Háje.

Parametry domu

Cena
18 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je za prodej ideální 1/2 nemovitosti
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Kazimírova, Praha 4
ID
866827
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
314 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
672 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Vlasta Šťovíčková

Vlasta Šťovíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu