Pronájem bytu 2+kk, Pardubice, V Ráji, 51 m2 (ID: 3464995)

V Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí

14 600 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby 3.700 Kč)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Dobrý den, hledáte pronájem bytu s terasou a možností užívání zahrady? Chcete se cítit jako v rodinném domě? Potřebujete dostatek úložných prostor mimo byt? A to vše ve výborné dostupnosti do centra?
Pokud jsem Vás zaujal dovolte mi, abych pokračoval.

Během 14 dnů se nám uvolní pronájem bytu o dispozici 2+kk a výměře 51,04 m2 + 10 m2 terasa. Byt se nachází v 1.NP (zvýšeném přízemí) domu o dvou bytových jednotkách, který se nachází v ulici V Ráji v Pardubicích. V minulosti proběhla rekonstrukce bytu a pronajímá se jako částečně zařízený (varná plynová deska, elektrická trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, 2 x šatní skříň, zahradní posezení). K bytu je možné užívat společnou zahradu o celkové výměře 156 m2 a dále jsou k dispozici úložné prostory v sklepní části domu.

Výše nájmu této neobvyklé nabídky je ve výši 14.600 Kč + zálohy na energie 3.700 Kč (pro dvě osoby). Je nutné zdůraznit, že topení a ohřev teplé vody je z dálkové dodávky opatovické elektrárny, nikoliv vlastního plynového kotle = nižší nákladovost. Peněžitá jistota (vratná kauce) činí 36.600 Kč (možno rozdělit na více plateb), provize RK je ve výši 14.000 Kč. Byt je volný dle dohody.

Děkuji za pozornost a bude se těšit na setkání s Vámi. Václav Růžička, realitní specialista.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce podle jím zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
14 600 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby 3.700 Kč
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
V Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
XA-371A
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RV Reality

Bratranců Veverkových 355, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 118 lidí

Prodejce

Růžička Václav

Růžička Václav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu