Prodej rodinného domu, Hradištko, Pod Linkou, 261 m2 (ID: 3465182)

Pod Linkou, Hradištko

15 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 74 774 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hradištku

Úklidové služby

Informace k domu

Sníte o domě, kde budete mít dostatek soukromí, klidu a zároveň kousek do města?

Vítejte v obci Hradištko, okres Praha – západ, která je vzdálená cca 25 minut od Prahy. Obec Hradištko leží na skalnatém ostrohu nad údolím dvou řek Vltavy a Sázavy těsně před jejich soutokem u Davle.

Na pozemku o celkové výměře 1 557 m2 na vás čeká dům o výměře 261 m2 s 58,6 m2 garáží s dílnou pro dva automobily a 90 m2 terasou.

Dům byl zkolaudován v roce 2016 a současný majitel ho dokončil v roce 2019 k obrazu svému do stavu, který můžete vidět na fotografiích.

O komfort bydlení se postará tepelné čerpadlo společně s podlahovým vytápěním v prvním patře, v druhém řešeno radiátory. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Při příchodu do domu hned na první pohled poznáte, že se zde nešetřilo – ručně malovaná voskovaná omítka v místnostech, masivní bezfalcové dveře, vyhřívaný bazén s protiproudem, sauna a mnoho dalšího.

Kuchyně navazující na obývací pokoj s krbem, kam se s přehledem vejde jídelní stůl, šest pokojů, z toho dva pokoje s vlastní šatnou a další šatna v přízemí, kde je také technická místnost. V obou podlažích nalezme koupelnu a oddělené WC.

Multifunkční garáž, která dokáže snadno pojmout dva automobily a přitom stále zůstává dostatek místa pro další využití. Je navržena s myšlenkou na flexibilitu a praktičnost. Můžete zde mít svou malou dílnu, kde budete moci realizovat své koníčky nebo provádět drobné opravy.

Za domem se rozkládá druhá terasa, kde je umístěn velký, vyhřívaný bazén, včetně zastřešení od značky Alukov. S rozměry 3 x 7 metrů a vybavený protiproudem, poskytuje ideální část pro relaxaci a zábavu. Kromě toho, bazén je perfektně umístěn tak, aby byl dostatečně soukromý, ale zároveň nabízel výhled na okolí. Přímo vedle bazénu je vchod do další místnosti, která skrývá lákavou saunu. Tento wellness prostor je ideálním místem pro odpočinek a regeneraci po náročném dni. Místo, kde můžete zapomenout na starosti a naplnit své tělo novou energií.

Je to zkrátka dům, kde se myslelo na všechno. Hlavně, pokud jste početnější a náročnější rodina.

Při stavbě domu byl kladen důraz na jeho funkčnost a užitečnost. Aby všechny prostory byly maximálně využité a žádné zbytečné kouty nezabíraly místo. Vzniklo prostředí, které je příjemné pro bydlení a každodenní život. Důležitou roli v tomto procesu sehrál výběr kvalitních materiálů.

V současné době je dům vybaven septikem (11 m3) pro zajištění odvodnění a likvidace odpadních vod. V budoucnosti je však v plánu obce napojení na veřejnou kanalizaci.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) uvádíme nyní G, z důvodu, že je v procesu vyhotovení – bude dodán.

Objekt je umístěn v klidném místě, obklopený rodinnými domy. Vede k němu silnice, která je slepá a žádná ze stran pozemku nepřiléhá k frekventované cestě či silnici. To vám zaručí maximální komfort, pohodlí a hlavně soukromí.

V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat nebo navštivte můj web nemovitosti:..

Parametry domu

Cena
15 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Linkou, Hradištko
ID
00172
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
261 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1557 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRST HOLD INVEST s.r.o.

Za Pasáží 1429, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Kryštof Kalhous

Kryštof Kalhous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradištku (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu