Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Rosnice, 125 m2 (ID: 3465805)

Rosnice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Představuji vám atraktivní bydlení v novostavbách, v klidné a žádané lokalitě Rosnice.
Nabízím vám k prodeji nízkoenergetický řadový dům v Rosnicích u Staré Role. Tento pasivní dům je navržen pro komfortní a současně udržitelné bydlení v budoucnosti. Tato etapa projektu nabízí řadové rodinné domy o dvou podlažích s různou rozlohou pozemků, je tak možnost si vybrat vyhovující rozlohu a umístění (rozlohy pozemků jsou uvedeny ve fotogalerii). Ke každému domu náleží zahrada. Dispozice domů jsou 5+kk o celkové podlahové ploše 125 m2.
V 1.NP nalezneme prostorný obývací pokoj s kuchyní a vstupem do zahrady, pokoj, technickou místnost, WC a sklad. V 2.NP se nachází 3 samostatné ložnice, prádelna, šatna a koupelna s WC.
Tyto varianty s uvedenou cenou obsahují uzavřenou hrubou stavbu. Domy jsou již ve výstavbě, hrubá stavba by měla být v červnu a dokončení výstavby domů je plánováno na 4Q/2024.

Po celou dobu výstavby bude váš dům odborně veden autorizovaným inženýrem na pozemní stavby. Díky vlastní projekci je zde možnost libovolné úpravy vašeho RD dle vašich požadavků. Možnost vlastní variace interiérového vybavení dle vašich požadavků. Popis vybavení detailně specifikují při osobním jednání.

Specifikace:
RD 1- pozemek 528 m2, cena 4.490.000,-Kč
RD 2- pozemek 303 m2, cena 4.190.000,-Kč
RD 3- pozemek 251 m2, cena 3.990.000,-Kč


Stavbu domu si lze vybrat na více variant-1.varianta uzavřené hrubé stavby, 2. varianta k dokončení, varianta 3. na klíč a varianta 4.na klíč DELUX. Veškeré možnosti vám ráda sdělím na osobní prohlídce.

Uzavřená hrubá stavba obsahuje : kompletní inženýrské sítě, rozvody inženýrských sítí pod základovou deskou, protiradonové odvětrání pod základovou deskou, odvětrání radonu nad střechu objektu, základovou desku, hydroizolaci 1.NP pod zdmi ve 2 vrstvách, kompletní vyzdívky obvodových, středních nosných zdí a příček, ŽB monolitické schodiště, kompletní střešní konstrukce včetně okapů a svodů, hromosvod, KZS- venkovní zateplovací systém včetně omítky, venkovní výplně otvorů, kastlíky pro žaluzie zabudované do KZS, komín, štěrkový příjezd k domu bez obrubníků a dlažby, geometrický plán. V ceně není zahrnut elektroměr, vodoměr.

Tyto domy budou ideální volbou pro každého, kdo touží strávit život v tichém prostředí obklopeném krásnou přírodou, s dojezdovou vzdáleností 1 km do Staré Role, do centra města 3 km.

V případě zájmu o více informací či osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Rosnice
ID
22281
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
63 m2
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
251 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Kateřina Pajovičová

Kateřina Pajovičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu