Prodej rodinného domu, Březina, 234 m2 (ID: 3466013)

Březina

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Březině

Informace k domu

Exluzivně Vám nabízíme dvoupodlažní rodinný dům v obci Březina, s rozsáhlou zahradou a velmi dobrou dostupností, 11 km severovýchodně od Brna.

Dům nabízí 7 obytných místností s kuchyní a je ideální pro vícečlennou rodinu, případně je možné jej dobudovat na dvougenerační.
Dům byl postaven v letech 1985-1986, do současnosti prošel dvěma rekonstrukcemi - v roce 2005 (nové stropy, ústřední topení a ekologický kombinovaný kotel (dřevo a pelety), nová koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, zateplení střechy a vybudování čtyř půdních pokojů) a v roce 2021 (přístavbu pokoje do zahrady, nové vnitřní omítky, dlažba, 2x dřevěné schodiště, dobudování WC ve vrchním patře).

Dům je členitý se dvěma nadzemními podlažími, část domu je podsklepená. Ve sklepě je prádelna, 2 malé místnosti na zavařeniny, zeleninu, dílna, výklenek pro uskladnění pelet a garáž. Před domem jsou parkovací místa pro 4 vozidla.

1. NP - V přízemí nalezneme prostornou chodbu, která dělí dům na dvě části. V přední části domu se nachází kuchyň s obývacím pokojem a pracovna (pokoj), šatna, samostatné WC a koupelna s rohovou vanou. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou, troubou, digestoří, myčkou a dřezem.

2. NP - Po schodišti se dostaneme do druhého podlaží, kde se nachází dva podkrovní pokoje, které lze spojit na prostorný jeden pokoj. V patře se nachází také druhé WC.

Další dva pokoje, z nichž jeden je průchozí, se nachází ve druhé části podkroví (pokoje lze spojit v jeden větší). Tyto místnosti mají samostatný vstup ze společné chodby.

Přístavba domu - ze společné chodby se dostaneme do nové části domu, která byla přistavena v roce 2021. Nachází se zde prostorný pokoj se vstupem na zahradu, kde je terasa.
Z chodby se také dostaneme do dalších 2 místností, které můžete využít jako posilovnu, technickou místnost na zahradní techniku, kola. pracovnu, hernu, pokoj pro hosty.

RD má zateplenou sedlovou střechu, do dvora je pultová krytina pálená taška a nad přistavenou místností plochá střecha. Podlahy jsou kombinací keramické dlažby, dřevěných parket a PVC.

Velký benefit je rozsáhlá zahrada se vzrostlými ovocnými stromy a keři, kde se můžete těšit na klidné chvíle v přírodě. Na konci zahrady jsou dřevěné chatky s novou střechou.

Březina je obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nachází se v Drahanské vrchovině, na okraji CHKO Moravský kras. Dostupnost do Brna je přibližně 18 minut autem, kousek od domu se nachází autobusová zastávka (autobus č. 201), se kterým jste do 25 minut v Brně na Staré Osadě.
Březina má rozsáhlou občanskou vybavenost - mateřská škola, základní škola, kavárna, restaurace, sokolovna, sportovní hřiště, dětské hřiště, knihovna, Zásilkovna, lesní školka, farma Noe s ubytováním. Zdravotní středisko, zubař a pošta jsou ve vedlejší obci Křtiny nebo Ochoz u Brna.

Pokud Vás láká klid, příroda Moravského krasu, tak by tato nabídka mohla být přímo pro Vás.

V případě zájmu o prohlídku se neváhejte obrátit na daného makléře.
S..

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Březina
ID
03531
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
234 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
172 m2
Plocha nemovitosti
1753 m2
Plocha zahrady
1581 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petr Klimeš

Ing. Petr Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu