Prodej pozemku pro bydlení, Pohořelice, 852 m2

Pohořelice

8 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 367 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena vč. provize RK)

Prémioví partneři v Pohořelicích

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o celkové výměře 852 m², ve velmi žádané lokalitě – města Pohořelice, který se nachází v klidné části nově budované obytné čtvrti, situované v blízkosti centra města, obchodního centra a současně i přírody. Jedná se o jednu z posledních, volných parcel, v tomto velmi žádaném a moderním, urbanisticky zdařilém satelitu!
Pozemek je rovinatý, pravidelného obdélníkového tvaru, uliční šíře pozemku je 24,5 m, délka 35 m. Pozemek je částečně oplocen (z jedné strany od soudního pozemku). Veškeré potřebné inženýrské sítě (elektrické vedení, voda, kanalizace) se nachází na hranici pozemku.
K pozemku vede asfaltová obecní komunikace. V současné době je pozemek veden na katastru nemovitostí jako zahrada, ale dle platného územního plánu je pozemek zařazen do kategorie „Plochy bydlení – v rodinných domech“.

Pohořelice nabízí příjemné a klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Jedinečnost lokality bezesporu spočívá v kombinaci velmi dobré občanské vybavenosti a skvělé dopravní dostupnosti jak do Brna, Mikulova, tak Znojma.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104399.

Parametry pozemku

Cena
8 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena vč. provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pohořelice
ID
N104399
Plocha nemovitosti
852 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Slezáková

Mgr. Kateřina Slezáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pohořelicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu