Pronájem skladu, Opava - Jaktař, Písková, 420 m2

Písková, Opava, Jaktař

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Opavě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nově vybudované komerční prostory v lokalitě Opava-Jaktař, umístěné v prvním patře budovy určené pro výrobní a skladovací činnosti. Prostory jsou snadno dostupné pomocí vnějšího schodiště a nákladního výtahu s nosností vhodnou pro palety (šířka 1 m). Tyto prostory jsou ideální pro sklad, chráněnou dílnu nebo lehkou výrobu.

K dispozici je předsíň o velikosti 25 m², kancelář o rozloze 30 m², zázemí pro zaměstnance o ploše 21 m², koupelna s WC a hlavní výrobní či skladovací plocha 338 m². Prostory jsou vybaveny vlastním plynovým topením a připraveny pro připojení elektrických zařízení na 380 V. Objekt má vlastní zabezpečovací systém.

K pronájmu náleží 2 parkovací stání přímo u objektu s možností dopronajmutí dalších parkovacích míst nebo zpevněných ploch za poplatek. Prostory se nacházejí v oploceném areálu, což zajišťuje větší bezpečnost.

Finanční podmínky pronájmu: měsíční nájem ve výši 25 000 Kč bez DPH, vratná kauce 50 000 Kč bez DPH, provize za zprostředkování 25 000 Kč bez DPH a zálohy na služby (elektřina, plyn, voda, odvoz odpadních vod) ve výši 4 000 Kč, vše dle skutečné spotřeby.

Majitel si vyhrazuje právo na výběr nájemce.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Písková, Opava, Jaktař
ID
129586
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Pospíšil

Jiří Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Opavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu