Prodej obchodního prostoru, Loket, 577 m2

Loket

24 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 114 377 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Lokti

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka multifunkčního areálu s velkým potenciálem využití. Soubor nemovitostí, který je situován na pozemku o celkové výměře 2 938 m2 byl do současné doby provozován jako minipivovar s pivním klubem, farmářským obchodem a ubytováním, ale díky jeho variabilitě je možnost budoucího využití velice různorodá, např. statek pro rekreaci s možnou dílnou či provozovnou, kdy stodolu je možno využít na skladování; provozovnu s podnikovou prodejnou, kanceláře firmy s kantýnou a apartmány; ubytovací zařízení s restaurací, svatební lokaci, lokaci pro teambuilding.

Areál má strategickou polohu díky blízkosti dálnice D1 (EXIT 66). Vesnice je obecně tichá a vedou do ní tři přístupové cesty. Silnici z dálnice lze využít i pro kamiony. Areál se nachází blízko vodní nádrže Švihov (Želivka) – chráněného území, v turistickém trojúhelníku Zruč n./S., Vlašim, Ledeč n./S., přímo na cyklostezce.

Soubor nemovitostí se skládá ze dvou novostaveb a původní stodoly. Budova pivovaru/výrobny je z litého betonu, odhlučněná a splňuje veškeré hygienické normy pro potravinářskou výrobu. Součástí této budovy je i ubytování a další zázemí pro zaměstnance. Topení je v současné době zajištěno rekuperační jednotkou + příprava na osazení radiátory. V další zděné budově (domě) se nachází „pivní klub“, kuchyně, sociální zařízení, obchod, pracovna a zařízené apartmány. Topení zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým vytápěním. Dále se na pozemku nachází původní stavba stodoly, která je připravena pro další rozšíření využití celého areálu. Dle projektu – stavebního povolení byla stodola zamýšlena jako restaurace se 4 apartmány.

Po stavebnětechnické stránce včetně použitých materiálů je areál na vysoké úrovni a podařilo se zachovat vzhled původního venkovského stavení - část materiálu bylo znovu použit při rekonstrukci.

Areál je napojen na obecní vodovod, ale zároveň disponuje vlastní studnou. Odpad domu je řešen prostřednictvím ČOV a zásaků. Odpad pivovaru se akumuluje v nádržích. Dům má jednu chlazenou místnost a vybudovanou přípravu na osazení klimatizačních jednotek uvnitř i vně do všech místností. Rodinný dům má energetický štítek kategorie B. Budova výrobny disponuje dvěma chlazenými místnostmi, silnou rekuperační jednotkou, která celé prostory vytápí, i ochlazuje a přípravou na osazení radiátory.

Na pozemku se nachází 12 parkovacích míst, sklep a rozsáhlá část travních ploch, které nabízejí další možnosti rozšíření a využití celého areálu.

Areál – výrobna je v současné době ve zkušebním provozu a bude zkolaudován s možností zohlednění potřeb kupujícího.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
24 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loket
ID
4718
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
577 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka Quantum reality

Infolinka Quantum reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Lokti (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu