Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Šiklové, 62 m2 (ID: 3469757)

Šiklové, Praha 5 - Smíchov

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zalohy na poplatky a elektřinu 6 812 Kč / měs)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představujeme vám pohlcující bydlení ve stylu 2+kk, které se rozprostírá na 62,5 m² v srdci nového projektu Smíchov City. Tento byt, nacházející se v dynamickém novém komplexu, představuje dokonalou harmonii moderního designu, pohodlí a strategické polohy blízko pulzujícího centra Prahy.

Pouhých 15 minut tramvají vás dělí od Václavského náměstí, s tramvajovou zastávkou prakticky před domem. Smíchovská lokalita překypuje vším, co pro život můžete potřebovat: od nákupního centra Nový Smíchov, přes kina, množství restaurací, kaváren a barů, až po poštu, zdravotnické zařízení, fitness centra, banky a muzea. Nezapomenutelné chvíle slibuje i procházka k populární Smíchovské Náplavce, která je vzdálená pouhých 10 minut chůze a nabízí dechberoucí výhledy na řeku a Vyšehrad.

Bezpečnost a komfort zajišťuje nepřetržitá recepce a pro milovníky aktivního života je tu velký uzamčený úložný prostor na jízdní kola nebo e-skootery.

Interiér bytu je ztělesněním elegance a funkčnosti, nabízející plně zařízený prostor s novým nábytkem a dekoracemi, které vytvářejí relaxační atmosféru. Obývací pokoj je ladně propojen s jídelnou a kuchyní, kde najdete novou rozkládací pohovku, pohodlný stůl s židlemi a na míru vyrobenou kuchyň plně vybavenou nejnovějšími spotřebiči.
Ložnice je vlastním útočištěm s velkou dvoulůžkovou postelí, nočními stolky a prostorným šatníkem. Balkón, přístupný z ložnice i obývacího pokoje, je ideálním místem pro ranní kávu. Velká koupelna s prvotřídním vybavením od Villeroy & Boch poskytuje sprchu, umyvadlo a zrcadlo, vše propojené s toaletou.

Praktickým doplňkem je šatník v chodbě a další místnost s pračkou, nabízející možnost dalšího úložného prostoru. Podlahy zdobí třívrstvé dubové parkety a pro maximální pohodlí jsou všechna okna vybavena venkovními automatickými žaluziemi s dálkovým ovládáním.

K bytu náleží také praktická skladovací místnost umístěná v -2 patře a podzemní parkoviště s vyhrazeným parkovacím místem pro jedno vozidlo. Tento byt představuje výjimečnou příležitost pro každého, kdo hledá dokonalou rovnováhu mezi moderním bydlením a pohodlím městského života.

Nájem je 35 000 Kč měsíčně.
Návratný vklad činí 70 000 Kč.
Komerční služby činí 6 812 Kč měsíčně - poplatky za služby a elektřinu. Přepočítává se jednou ročně.

Parametry bytu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zalohy na poplatky a elektřinu 6 812 Kč / měs
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Šiklové, Praha 5 - Smíchov
ID
N318
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Olga Achkasova

Olga Achkasova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu