Prodej rodinného domu, Plenkovice, 186 m2

Plenkovice

2 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 676 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plenkovicích

Informace k domu

Nabízíme prostorný rodinný dům v klidné lokalitě Plenkovic. Jedná se o pěkně udržovanou nemovitost s užitnou plochou 186 m2 na pozemku o rozloze 441 m2. Dům je ve velmi dobrém stavu, vybaven sklepem a lokálním plynovým topením. Jeho dispozice poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a rodinný život. Okolí nabízí příjemné prostředí s možností relaxace a odpočinku ve venkovském prostředí. Vhodné pro rodinu hledající klidné a útulné bydlení s možností využití vlastní zahrady. Tato nemovitost je ideálním místem pro trvalé bydlení nebo jako rekreační objekt pro relaxaci a odpočinek. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost!

Technický popis:
Rodinný dům je samostatně stojící, nepodsklepený, o jednom nadzemním podlaží a půdním prostoru, o jedné bytové jednotce 2+kk. Zastřešení sedlovou střechou s krytinou pálená taška, krov dřevěný, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Základy jsou kamenné a betonové, svislé nosné a obvodové konstrukce jsou zděné, vnitřní příčky zděné. Vodorovné konstrukce jsou dřevěné s rovným podhledem. Schodiště kovové s dřevěnými stupni. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Dveře typové plné a částečně prosklené do kovových zárubní, posuvné. Podlahy jsou laminátové plovoucí keramická a teraco dlažba. Vnitřní úprava zdí - vápenné omítky, malby, keramické obklady stěn v kuchyni a koupelně. Vnější úprava zdí – břízolitové omítky, kabřincové a kamenné obklady soklu. Vytápění ústřední plynovým kotlem, v hale jsou umístěny krbová kamna, ohřev vody el. bojlerem. Stavba je napojena na kompletní inženýrské sítě. Rodinný dům postaven cca v roce 1887, během let byly prováděny udržovací práce, v letech 2019/2020 proběhla výměna oken a vstupních dveří a částečná rekonstrukce vnitřních prostor, a to obytné části domu - obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny s WC a zádveří. Nejsou dokončeny opravy venkovních omítek a nebytové prostory.
Dispozičně rodinný dům sestává ze zádveří, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny s WC, chodby, haly, původní koupelny (nefunkční), dílny s kotelnou, skladu.
Započitatelná plocha: 140 m2
Vedlejší stavba - kůlna postavená na parc.č. St. 52, stavba je samostatně stojící, o jednom nadzemním podlaží a půdním prostoru, střecha sedlová, krytina pálená taška, krov dřevěný, základy kamenné a betonové, svislé konstrukce zděné, vodorovné konstrukce dřevěné, vrata dřevěná, dveře dřevěné a kovové, podlaha betonová. Stavba je napojena na síť elektro.
Zemní sklepy postavené na parc.č. St. 52, zasazené do svahu.
Venkovní úpravy - přípojka elektro, přípojky vody, přípojka kanalizace, přípojka plynu, zpevněná plocha dlážděná, zpevněná plocha betonová, oplocení ze strojového pletiva, zděný vjezd s kovovými dvoukřídlými vraty.
Trvalé porosty – ovocné porosty – 1 ks hruška, 4 ks jabloň
Pozemky parc.č. St. 52 - zastavěná plocha a nádvoří o výměře 441 m2. Pozemek je částečně zastavěn stavbou, zbylá část tvoří zahradu a nádvoří k rodinnému domu č.p. 23.

Parametry domu

Cena
2 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Plenkovice
ID
00717
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
441 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Radek Hajtol

Radek Hajtol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plenkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu