Prodej rodinného domu, Kralovice, Slunečná, 246 m2 (ID: 3473696)

Slunečná, Kralovice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(Více informací u makléře)

Prémioví partneři v Kralovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Na prodej velmi prostorný rodinný dům v obci Kralovice, v ulici Slunečná. Kompletně podsklepený dům je postaven na vlastním pozemku o celkové výměře 718 m², z toho zastavěná plocha činí 118 m² + 35 m² kolna.

Přízemí domu je dispozičně řešeno jako 3+kk a 1. patro jako 3+1. Díky samostatné vstupní chodbě v domě, máte do každého patra vlastní vchod a tak se jedná o ideální řešení dvougeneračního domu.
V suterénu kromě garáže nalezneme také 5 samostatných místností aktuálně využívané jako skladovací prostory nebo technické místnosti.
Přízemí domu se skládá ze dvou samostatných pokojů a pokoje spojeného s kuchyňským koutem. Také je zde samostatná toaleta a koupelna. Také zde byla provedena rekonstrukce a tak je elektřina v mědi, voda v plastu, podlahové vytápění v koupelně, dřevěná euro okna a podobně. První patro kromě 3 pokojů, spíže, samostatné toalety a koupelny má také vlastní světlou terasu.
Jistě se využije i velmi prostorné podkroví.

Dům je napojen na všechny veřejné sítě. Vytápění zde zajišťuje plynový kotel, ale je zde možnost využívat i kotel na tuhá paliva. Ohřev vody je zde řešen bojlerem. Na dvoře kromě dřevěné pergoly, nádrže na dešťovou vodu nebo skleníku, naleznete i zděnou kolnu pro mnohé využití.

Tento dům je vhodný pro početnější rodinu nebo někoho, kdo hledá klidné bydlení v obci s veškerou občanskou vybaveností i výborným dojezdem do Plzně.
Pro více informací volejte makléře.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Více informací u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Slunečná, Kralovice
ID
0678
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
246 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
718 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Glück

Tomáš Glück

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralovicích (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu