Prodej ordinace, Strakonice, Lidická, 686 m2

Lidická, Strakonice - Strakonice I

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize.)

Prémioví partneři v Strakonicích

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele Nabízíme prodej unikátní reprezentativní prvorepublikové, původně lékařské vily, architekta Ivana Fifky. Jádro domu tvoří jednopatrová schodišťová hala anglického typu. Stěny a strop mají bohatě členěné dřevěné obložení zdobené dekorem ve stylu art deco.
Vila má celkem 4 podlaží s podlahovou plochou 686m2, s prostorným příjezdovým nádvořím a 10 parkovacími místy, přičemž zastavěná plocha a nádvoří je o rozloze 286m2 a parkovací plocha 920 m2.
Nabízí se zde široká škála využití této jedinečné nemovitosti ve Strakonicích, jako sídlo firmy, soukromá klinika, lékařský dům, penzion s restaurací, kancelářská budova, prodejní prostory se zázemím firmy, banka, bytový dům.
Popis nemovitosti
1.NP vstupní hala (33m2) a 4 místnosti o rozlohách 51,32,30,18 a 9m2, doplněné o kuchyňky, chodby a sociální zařízení.
2.NP vstupní hala a 6 velmi prostorných místností se soc. zařízením a zázemím
3.NP menší vstupní hala se 3 místnostmi a soc. zařízením + půdní prostory.
V suterénu budovy jsou technické prostory, skladové prostory a garáž.
Vila je vybavena výtahem. K hlavnímu vchodu je na vstupním schodišti instalován venkovní výtah pro vozíčkáře.
Výměry (m2) : Obchodní plochy 91, Místnosti / kanceláře 245, Sklady 119, Zázemí (WC, chodby, kuchyňky) 57, Ostatní plochy 174. Celková podlahová plocha : 686 m2.
Nosný systém objektu je tvořen sloupy i stěnami. Podlahy jsou kryty keramickou dlažbou, koberci, plovoucími podlahami a linoleem. Okna jsou převážně dřevěná, zdvojená. V některých částech budovy hliníková. Budova je částečně kryta sedlovou střechou z pálených tašek a částečně plochou střechou s PVC krytinou. Obvodové stěny jsou zděné i prosklené. Vnitřní příčky pak převážně zděné.
Vytápění objektu zajišťují plynové kotle nacházející se v suterénu budovy, které zajišťují i ohřev TUV. Hala a většina místností/kanceláří je obsluhována lokální vzduchotechnikou a klimatizací. V roce 1997 prošel objekt kompletní rekonstrukcí. Budova je napojena na obecní vodovodní řád a kanalizaci. PENB „D“.
Součástí prodeje Nemovitosti je i vybavení a movité věci, nacházející se v budově, která je střežena vnějším i vnitřním zabezpečovacím systémem.
Do budovy je přiveden optický kabel, který je rozveden do všech místností, což umožňuje přímé připojení PC ke stabilní síti u každého stolu.
Nemovitost stojící v bezprostřední blízkosti Strakonické nemocnice se nachází v ulici Lidická, která vede přímo na Velké náměstí. Poblíž nemovitosti je Lesopark Soutok a Rennerovy sady.
Strakonice jsou okresním městem na soutoku řek Otavy a Volyňky. Žije zde přibližně 23 tisíc obyvatel. Historie města sahá až do 12. století. Strakonice leží 110 km od Prahy jihozápadním směrem a 58 km od Českých Budějovic.

V případě vážného zájmu je možno po vzájemné dohodě zaslat detailní prezentaci nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lidická, Strakonice - Strakonice I
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
720 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
686 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Andrea Harscher

Andrea Harscher

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ordinací v Strakonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu