Prodej rodinného domu, Kunštát - Rudka, 57 m2

Kunštát, okres blansko, Rudka

Rezervováno
3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kunštátu

Informace k domu

V Rudce u Kunštátu, v krásném klidném prostředí na úpatí Českomoravské vysočiny, nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou, vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci.

Celková plocha pozemku se zahradou je 1.383 m2, domem zastavěna plocha 87 m2. Dvůr za domem poskytuje soukromí, v zahradě obklopující dům dvě studny, před domem i v zahradě za ním je množství ovocných stromů. Uspořádání ploch kolem domu vybízí k zahrádkaření, hospodaření. Celý pozemek patřící k domu je v územním plánu veden jako plocha k zástavbě, je možno jej využít i pro stavbu dalšího domu.

Dům o dispozici 2+1 je po částečné rekonstrukci, má vsazena nová okna, proběhly úpravy interiéru. Obytný prostor přístupný z kryté verandy, zápraží, sestává ze vstupní chodby 3m2, z pokojů 12 a 20 m2, z kuchyně 12 m2, z koupelny 7 m2, samostatného WC a propojovací chodby. V části domu nyní nevyužívané pro bydlení byla plánovaná dostavba dalších pokojů a zádveří o přestavbu zápraží a rozšíření zastavěné plochy.

Dům je napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci. Vytápění je ústředním topením, ohřev vody plynovým kotlem. Na pozemku dvě funkční studny, z jedné přes udržovanou domácí vodárnu dům možno zásobovat vodou.

V Rudce základní občanská vybavenost, kousek od domu je i koupaliště. V necelých 2 km vzdálené střediskové obci Kunštát je další potřebná vybavenost - školka, škola, pošta, lékaři, obchody, služby, restaurace, cukrárna, sportoviště, koupaliště, krásný zámek s rozlehlým zámeckým parkem a krásným výhledem do kraje. Kunštát je známý i pořádáním mnoha kulturních akcí, koncertů. Každoročně zde probíhá vyhlášený hrnčířský jarmark, svátky řemesel a další. V nedaleké Olešnici vyhlášené lyžařské středisko s umělým zasněžováním. Z Kunštátu dobré autobusové spojení do 12 km vzdálených Boskovic, 20 km do Blanska, necelých 40 km do Brna.

Výhodou je klidné místo, možnost rozšíření obytných prostor, velká zahrada, využitelná k hospodaření i k další zástavbě, vlastní zdroj vody, množství plodících ovocných stromů, nádherné okolí, možnosti turistiky, houbaření.

Cena za nemovitosti 3.700.000,- Kč + provize RK. Pro bližší informace a sjednání prohlídky telefonicky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Kunštát, okres blansko, Rudka
ID
003N057603
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
87 m2
Podlahová plocha
57 m2
Plocha nemovitosti
1383 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA RealPatria

ERA RealPatria

Fanderlíkova 381/10, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Stanislav Šamšula

Stanislav Šamšula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunštátu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu