Prodej rodinného domu, Rtyně nad Bílinou - Sezemice, 350 m2

Rtyně nad Bílinou, Sezemice

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc

(včetně poplatků a právního servisu)

Prémioví partneři v Rtyni nad Bílinou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme jedinečnou nemovitost v Teplickém okrese v obci Sezemín. Mimořádná nabídka!!!Jedná se o atypicky nadstandardně řešený rodinný dům (kolaudace r. 2008), který se nachází na atraktivním místě s výhledem a soukromím, nad místní obcí z horní příjezdové cesty krytý lesem a cca 6km od Teplic. Dálnice je cca 5 minut odsud a v Praze jste do 50 minut!! Celková výměra pozemku je 12.302 m2 z toho zastavěná plocha domem je 376 m2 a 350 m2 obytné plochy. Dům má tři samostatné vchody. Jeden hlavní z pravé strany domu, druhý letní vchod je přímo do obývacího pokoje s kuchyňským prostorem a třetí vstup je z přední části domu do obývacího pokoje rovnou ze zahrady. V přízemí je dispozičně upravený jako 5+KK s koupelnou, techn. místností, bazénovou halou (56m2) a garáží (54m2). V obývacím pokoji je kachlový krb a již zmíněná prostorná kuchyň. Do patra domu se dostanete po dřevěných schodech, kde jsou další tři obytné pokoje, koupelna s wc a kuchyní. Z balkonu je nádherný výhled na zahradu a na okolí.
Dům je postaven z tvárnic Porotherm. Dělící příčky v patře jsou sádrokartonové. Krov je dřevěný zateplený s krytinou Bramac. Okna jsou dřevěná Euro s izolačním zasklením. Vytápění objektu je již zmíněnými kachlovým krbem a hlavní zdroj tepla zajišťuje plynový kondenzační kotel kombinovaný pro ohřev teplé vody. Další alternativa je kotel na dřevo. Odpad je řešen do jímky (v plánu obce je vybudovat kanalizaci), Voda je z řádu a nebo přímo se studny s pramenitou vodou.
Dům lze po dohodě ponechat vybavený.
Pokud vás tato fantastická nemovitost zaujala, rádi vás provedeme na prohlídce nebo zavolejte pro více informací.
Za tým RealitasFIN Tomáš Fodor

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Rtyně nad Bílinou, Sezemice
ID
561
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
376 m2
Plocha nemovitosti
12302 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Tomáš Fodor

Tomáš Fodor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rtyni nad Bílinou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu