Prodej rodinného domu, Podomí, 164 m2 (ID: 3481678)

Podomí

9 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 751 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Podomí

Informace k domu

Nabízím k prodeji rodinný dům s krásně udržovanou okrasnou zahradou s bazénem, jezírkem a skleníkem nedaleko Brna v obci Podomí. Plocha pozemku je 1038m2 , obytná plocha je 165 m2. Dispozice je velkorysých 4+kk s možností rozšíření na 5+kk. V 1.NP se nachází vstupní hala s vestavnými skříněmi, dále pokoj, WC, Kuchyně, obývací pokoj a velká společenská místnost s francouzskými okny a barem, na kterou navazuje kryté venkovní posezení s krbem. Po schodech se dostanete do 2.NP, kde je dětský pokoj s terasou, ložnice a velkorysá koupelna se samostatným WC. V obytných místnostech se nachází klimatizace.

Nemovitost se nachází ve vnitrobloku, momentálně dochází k oddělení pozemku v KN a bude vybudován plot, který zajistí maximální soukromí.

Dům byl postaven v roce 2004 a před dvěma lety prošel kompletní rekonstrukcí, kdy byla položena nová podlaha, dveře, kuchyně a byl vyroben systém vestavných skříní, které zaručí dostatek úložných prostor.
Velkou výhodou jsou přidružené stavby, které mohou být využity k drobnému podnikání či chovu domácích zvířat.

Dům je ihned k nastěhování.

Podomí se nachází v okrese Vyškov, který je vzdálen od Brna 30 min. jízdy a od Vyškova necelých 20 min. Obec se rozkládá v údolí Podomského potoka, na jeho levém břehu a je obklopena krásnými lesy.

Parametry domu

Cena
9 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Podomí
ID
9
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1038 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DIVERSE Reality s.r.o.

Palackého třída 659/11, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mgr. Barbora Očkayová

Mgr. Barbora Očkayová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Podomí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu