Prodej rodinného domu, Čermná nad Orlicí - Velká Čermná, 129 m2

Čermná nad Orlicí, Velká Čermná

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK)

Prémioví partneři v Čermné nad Orlicí

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji pěkný venkovský rodinný dům, který se nachází v obci Čermná nad Orlicí - místní část Velká Čermná. Celková plocha pozemku je 899 m2, zastavěná plocha 225 m2 (včetně garáže a kotelny) a užitná plocha je cca 129 m2. Pozemek je oplocený, rovinatý, ve tvaru skoro pravidelného obdélníku. Dům je postavený ze smíšeného zdiva - kamene a cihel. V předchozích letech v rámci rekonstrukce celého objektu byla opravena střešní vazba včetně nového laťování a položení nové střešní krytiny betonové tašky Besk, provedeny nové omítky, rozvody vody, nová okna, dveře a podlahy, rozvody topení a nová topná tělesa, elektroinstalace. Kompletní rekonstrukcí prošla koupelna a instalována kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči - myčka, sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba.
Vytápění domu zajištěno tepelným čerpadlem vzduch - voda pro vytápění a ohřev vody, na střeše instalovány fotovoltaické panely. Voda obecní a odpady svedeny do kanalizace. Velkorysá dispozice uspořádání místností je připravena na možnost vytvoření dvou bytových jednotek se samostatnými vchody a sociálním zařízením. Dispozice jednotek: 1. bytová jednotka o velikosti 2+1 se skládá z prostorné vstupní chodby, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, ložnice, moderní koupelny s rohovou vanou, sprchovým koutem a koupelnovým nábytkem a samostatnou toaletou.
2. bytová jednotka o velikosti 1+1 je dispozičně řešena zádveřím, kuchyní, pokojem, technickou místností, komorou, koupelnou se sprchovým koutem a umyvadlem a toaletou. Prostorná půda umožňuje rozšíření obytné plochy. Na pozemku jsou postavené praktické přístřešky a kryté úložné prostory sloužící k uskladnění věcí, zahradního nářadí a nábytku. K příjemnému venkovnímu posezení slouží zastřešená pergola. V zadní části domu byla vystavěna kotelna a sklad se samostatným vchodem, v současné době je zde umístěno tepelné čerpadlo a vše související s vytápěním domu. Garáž přístupná z obecní cesty. V loňském roce podél oplocení vysázeny okrasné rostliny, keře a živý plot.
Obec Čermná nad Orlicí je obklopena lesy, nachází se zde velké množství turistických a cyklistických tras. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost - ZŠ, MŠ, obvodní lékař, obchod, pošta, restaurace, obecní knihovna, pracují zde organizace jako SDH, rybáři, myslivci, sportovní oddíly.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o více informací nebo osobní prohlídku, kontaktujte mě prosím telefonicky nebo e-mailem. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Čermná nad Orlicí, Velká Čermná
ID
211-NP03884
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
129 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
225 m2
Plocha nemovitosti
899 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Simona Trubačová

Simona Trubačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čermné nad Orlicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu