Prodej bytu 1+1, Karviná - Mizerov, Centrum, 39 m2

Centrum, Karviná, Mizerov

1 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 004 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize RK a veškerých právních služeb. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)

Prémioví partneři v Karviné

Informace k bytu

Prodej bytu 1+1 v Karviné, ul. Centrum

Nabízíme k prodeji útulný a světlý družstevní byt 1+1 o užitné ploše 39 m². Tento pěkný byt se nachází v 7. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Karviná - Mizerov.
Tento byt nelze převést do OV. K bytu náleží sklepní kóje.
Dům je vybaven výtahem, což zajišťuje dobrý komfort bydlení. Jedná se o ideální investici pro ty, kteří hledají nemovitost s nízkými náklady na bydlení v atraktivní lokalitě. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což umožňuje ihned se nastěhovat nebo dále ji pronajmout. V lokalitě je výborná občanská vybavenost a dostupnost do centra města. Nemovitost je vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry hledající klidné bydlení s veškerým komfortem. Nečekejte dlouho a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního bytu ještě dnes! Tato nabídka spojuje příjemné bydlení s výhledem do zeleně a dostupností všeho důležitého přímo v centru dění.

Parametry bytu

Cena
1 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK a veškerých právních služeb. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Centrum, Karviná, Mizerov
ID
869122
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Jakub Šupolík

Jakub Šupolík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu