Prodej chalupy, Vrchy, 80 m2

Vrchy

3 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 965 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vrchách

Informace k domu

V případě, že hledáte místo, kde najdete svou oázu klidu a pohody, kde budete moci trávit každou volnou chvíli, nebo třeba i bydlet, tak právě pro vás je tato příležitost koupě chalupy ideální.

Nacházíme se v obci Vrchy, v blízkosti několika větších měst, ale také nedaleko dálnice (do Ostravy za 20 min), kde na pozemku o velikosti 1005 m2 stojí malebná chaloupka, která prošla rekonstrukcí, je plně vybavená a funkční a nabízí mnoho dalšího.

Dispozice 3+1 nabídne obývací pokoj, samostatnou kuchyňku, nad kterou se nachází jedna z ložnic, pak koupelnu s wc a po schodech vstup do druhé ložnice, která má snížený strop, ale je velmi prostorná a slouží k přespání. Za chaloupkou je venkovní terasa, v přední části pozemku se nacházejí dvě garáže, z nichž jedna je dokončená a slouží jako sklad, druhá garáž je k dokončení a využít ji můžete třeba i jako domek pro hosty. Pod garážemi se nachází útulné posezení s krbem, venkovní kuchyňka a prostorná uzák na maso, který ocení nejen milovníci dobrého jídla.

Jelikož je chalupa připojena k elektrické síti, má vlastní septik a pitnou vodu ze studny, vytápění či plastová okna, je zde možné nejen se rekreovat, ale i trvale bydlet. Místo je klidné a velmi slunné, na horním okraji obce s dobrou dopravní dostupností do města i přírody.

Rád vás přivítám na osobní prohlídce, kde vám poskytnu více informací a nasajete atmosféru tohoto pěkného místa, které si doslova zamilujete.
Jedná se o stavbu s číslem evidenčním a je možné financování hypotékou. Rádi vám pomůžeme nejen s financováním, ale i s dalšími nutnostmi, které koupě nemovitosti vyžaduje. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vrchy
ID
1178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
950 m2
Plocha zahrady
950 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Trativod
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Zpevněná, Štěrková
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Robin Konopka

Robin Konopka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vrchách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu