Prodej chalupy, Štramberk, Zauličí, 130 m2 (ID: 3484408)

Zauličí, Štramberk

6 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 261 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Štramberku

Informace k domu

Tato úchvatná chalupa je ideálně situována v blízkosti botanické zahrady, Štramberské trúby, jeskyně Šipka a dalších okouzlujících přírodních lokalit, které tato oblast nabízí. S vzdáleností pouhých 400 metrů od centra se nacházíte ve skvělé poloze pro prozkoumávání okolí.

Nemovitost je nabízena včetně veškerého vybavení, což znamená, že noví majitelé se mohou okamžitě nastěhovat a začít si užívat chalupářský život. Dům disponuje vlastní zahradou situovanou na jihozápadě, která nabízí klidné a soukromé prostředí. Chalupa je vhodná k celoročnímu obývání díky plynovému kotli a kachlovým kamnům včetně pece. K dispozici jsou také dva krby - jeden vnitřní a jeden venkovní, které přidávají kouzlo a romantiku do prostoru.

Uvnitř spodní části budovy se nachází wellness prostor se saunou, barem, krbem a původní kamennou vinotékou s posezením. Dále je zde společenská místnost, která je ideální pro setkávání s rodinou a přáteli. Parkování je snadné a pohodlné přímo před domem s rezidenční kartou.

Na vyžádání je možné poskytnout fotodokumentaci z rekonstrukce domu, abyste měli přehled o provedených úpravách. Pokud nebudete chalupu využívat celoročně, nabízí se zde také možnost komerčního využití pro 8 až 10 osob s potenciálním měsíčním výnosem až 60.000 Kč.

V rámci souvisejících služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme také kompletní servis pro případ financování hypotékou, abychom vám zajistili spolehlivý proces nákupu.

Pro více informací kontaktujte makléře, který Vám zodpoví vaše dotazy. Tato chalupa je skutečným pokladem a nabízí vám příležitost vlastnit kus ráje v srdci přírody.

Parametry domu

Cena
6 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Zauličí, Štramberk
ID
00822
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
228 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JOLK invest s.r.o.

náměstí Republiky 496/8, Opava, Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Radek SVOBODA

Radek SVOBODA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Štramberku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu