Prodej rodinného domu, Všelibice, 219 m2

Všelibice

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, cena k jednání)

Prémioví partneři v Všelibicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům s velmi příjemnou dispozicí přízemí s obytným podkrovím, uprostřed přírody s lesem za zády, a přitom výborná dopravní dostupnost do města s veškerou vybaveností.
Dovolte mi představit Vám unikátní nabídku bydlení - dům s obytným podkrovím, zastřešenou terasou, samostatnou garáží, bazénem a velkou okrasnou zahradou. Celý komplex je velmi dobře udržovaný, včetně zahrady. Přístup k nemovitosti je řešen po obecní cestě, která je užívaná pouze pro dopravu k nemovitostem v okolí a není zde běžný dopravní provoz.
Dispozice domu: přes zádveří vstoupíme do otevřeného prostoru domu, kde na sebe plynule navazují jednotlivé místnosti: kuchyně, posezení u krbových kamen, jídelna, obývací pokoj se vstupem na terasu přes francouzské dveře. U kuchyně je situována koupelna s oddělenou toaletou. Ložnice je již od otevřeného prostoru oddělená stěnou i dveřmi pro zachování soukromí. Do podkroví se může vstoupit přes dvoje schody, jedny u kuchyně a jedny v zadní části domu za obývacím pokojem. Po nich se dostaneme do místnosti nad ložnicí, která slouží jako pokoj dětský a je propojen s hernou. Po schodech u kuchyně se vstoupí do pracovny a další místnosti pro hosty, kde je lodžie s výhledem do přírody.
Pozemek okolo domu je oplocen, u vjezdu do zahrady je prakticky umístěná garáž s dílnou.
Na dům navazuje krásná terasa pro posezení, nadzemní bazén a domeček s klouzačkou pro děti. Zahrada je okrasná, jsou zde vysázeny jehličnany, keře, dobře udržovaná skalka a také živý plot pro udržení soukromí.
Tuto ojedinělou nabídku Vám vřele doporučuji pro všechny její nesporné plusy, které nabízí. Videoprohlídku můžete shlédnout a první dojem si vytvořit na YT kanále: https://youtu.be/bgyGovIqCR4
Přijďte na prohlídku, domluvte si se mnou termín. Se zařízením hypotečního úvěru s nadstandardními podmínkami umíme pomoci.

Parametry domu

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Všelibice
ID
N50387
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
219 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1498 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Miřejovská Soňa

Miřejovská Soňa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všelibicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu