Prodej chaty, Teplice, 13 m2 (ID: 3491788)

Teplice

880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 194 Kč /za měsíc

(V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi zahradu s dřevěnou chatou v Teplicích, konkrétně v zahrádkářské osadě ČZS Teplice - Řetenice.

Předmětem prodeje je chata se zastavěnou plochou 13 m2 rozdělená do tří částí, a to verandy, hlavní místnosti a dílny. Společně s chatou je k dispozici zahrada o výměře 384 m2, vše v osobním vlastnictví.

Částečně podsklepená chata je určena pro individuální rekreaci. V případě nepříznivého počasí lze využít krbová kamna, voda je sezónní, krytina střechy je asfaltová šindel. Rovinatá zahrada je obklopena stromy a jedná se tak o ideální místo pro relaxaci, přesto na dosah města.

Zahrádkářská osada je oplocená a uzavřená, u hlavních vrat se nachází několik parkovacích míst. V případě potřeby lze autem přijet přibližně 10 m od zahrady, a to na nezbytně nutnou dobu.

Pevný příspěvek svazu činí 800 Kč ročně, dále se připočítává spotřebovaná voda.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz, dále také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva.

Pomohu vám případně i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Bližší informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Teplice
ID
00048
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
13 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
397 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu