Prodej bytu 4+1, Torrevieja, Španělsko, 110 m2 (ID: 3494308)

Torrevieja, Španělsko

3 674 090 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Rádi bychom vám představili tento elegantní apartmán nacházející se v srdci Torrevieji. S rozlohou 110 m² nabízí tento byt prostorné a pohodlné bydlení ve středu veškerého dění. S třemi ložnicemi a dvěma koupelnami je tento byt ideální volbou pro rodinu nebo ty, kteří hledají stylové a komfortní bydlení.

Tato nemovitost poskytuje ideální prostor pro kvalitní rodinný život, kde si můžete užívat klidných večerů na terase, relaxovat s rodinou a přáteli, a vytvářet nezapomenutelné vzpomínky. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k získání vlastního domova v jedné z nejžádanějších oblastí Costa Blanca!

Torrevieja je populárním turistickým městem a městem v provincii Alicante na jižním pobřeží Costa Blanca. Město je třetím největším ve své provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je oblíbené díky své příznivé středomořskému klimatu, krásným písčitým plážím a mnoha solným jezerům a lagunám v okolí.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM

Parametry bytu

Cena
3 674 090 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F12056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
110 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu