Prodej rodinného domu, Šebrov-Kateřina - Šebrov, 200 m2

Šebrov-Kateřina

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šebrově

Informace k domu

Hledáte klidné místo k bydlení v náruči přírody? Nabízíme vám prostorný, samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům 4+1 s garáží, situovaný na rozlehlém pozemku o rozloze 1.776 m2 v malebné obci Šebrov. Tento dům představuje ideální kombinaci moderního bydlení a pohodlí. Dům je položen na konci slepé ulice s naprostým soukromím, z jedné strany je les, z druhé strany louka a nikdo už zde nic nepostaví.

Při vstupu do domu vás uvítá prostorná předsíň s přímým přístupem do garáže a technické místnosti. V přízemí najdete WC vybavené prostorově pro pračku a sušičku, komoru pod schodištěm, obývací halu s krbem, která slibuje útulné večery, a dobře vybavenou kuchyň s přímým vstupem do zahrady skrze francouzská okna.

Dům disponuje plynovým kondenzačním kotlem a radiátory s ventilovými hlavicemi od firmy HONEYWELL, které lze ovládat dálkově, což zvyšuje komfort obyvatel a úsporu nákladů na vytápění až 40%. Obývací hala, kuchyně, chodba, koupelna a WC mají i podlahové vytápění. Na podlahách se střídají dlažba, plovoucí podlahy a koberce, což dodává interiéru různorodý vzhled.

Na druhém patře se nachází tři ložnice, z nichž jedna má vlastní šatnu. Všechny ložnice mají vstup na balkon s působivým výhledem do okolního lesa. Samostatné WC a prostorná koupelna s vanou a hydromasážní sprchou pro dvě osoby zaručují komfort a soukromí.

Dispozice domu:

1. NP:

Vstupní chodba a předsíň
WC
Komora
Obývací hala s krbem
Kuchyně
Garáž se sekčními vraty a vstupem do domu
Technická místnost
Venkovní sklad pro zahradní nářadí
2. NP:

Ložnice
Ložnice
Ložnice se šatnou
Koupelna s WC, vanou a hydromasážním sprchovým koutem pro dvě osoby
Dům je situován v nádherném prostředí s výhledem do lesa v klidné části obce Šebrov. Ačkoliv průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, uvádíme jej do skupiny G.

Dům je obklopen přírodními krásami a poskytuje únik od městského ruchu, přesto zůstává dobře dostupný z Brna. Pro milovníky turistiky nabízí oblast Šebrov-Kateřina bohaté možnosti pro výlety do Moravského krasu, na Babí lom a dalších atraktivních lokalit. Děti mohou za domem v zimě sáňkovat a v létě užívat zahradní domek s houpačkou a trampolínou. Na zahradě je skleník a zvýšené záhony, sad s ovocnými stromy, k nim vydatný vrt s vodou na zavlažování.

Dům je k dispozici ihned, a pro více informací nebo prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Tento domov je připravený poskytnout vám místo pro odpočinek i aktivní život v harmonii s přírodou.

Více na:

https://rd-sebrov-katerina.patreal.cz/

Klíče v RK.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Šebrov-Kateřina
ID
10196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
116 m2
Plocha nemovitosti
1776 m2
Plocha zahrady
1660 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jaroslav Šlezingr

Jaroslav Šlezingr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šebrově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu