Prodej vily, Scalea, Itálie, 120 m2 (ID: 3497232)

Scalea, Itálie

3 900 575 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme dvoupodlažní vilu s nákladnou rekonstrukcí a novým nábytkem s velkou zahradou a krásným výhledem na moře ve městě Scalea, v regionu Kalábrie, v Itálii.

Celková obytná plocha domu činí 120 m² a nachází se v první linii. Dům je postaven v tradičním italském stylu. Kolem domu se rozkládá velká dlaždičkovaná zahrada o velikosti 200 m², která pojme celou rodinu. Na dvoře se nachází venkovní sprcha a prostorná komora na domácí potřeby. Ze dvora vede schodiště na střechu, kde se nachází nádherná terasa s panoramatickým výhledem na moře a hory. Terasa je vybavena vodou a osvětlením. Její plocha dosahuje 120 m².

Dispozice domu zahrnuje obývací pokoj propojený s kuchyní, tři ložnice, komoru a dvě koupelny se sprchovým koutem. Vše je ve výborném stavu, s novým a moderním nábytkem a domácími spotřebiči. Dům je kompletně připraven k nastěhování bez dalších investic.

Jedná se o uzavřený areál s elektronickým vstupem pouze pro rezidenty. Areál je dobře udržovaný, s prostornou zelenou plochou bohatě osázenou květinovými záhony a stromy. Tato nabídka je určena pro znalce pohodlí a útulnosti. Moře je v docházkové vzdálenosti, a pro nákupy potravin je nutné vyrazit do města Scalea. Okolí je charakterizováno naprostým klidem a blízkostí moře.


Našim klientům pomáháme najít, vybrat a bezpečně koupit nemovitost na míru podle jejich požadavků. Také nabízíme pomoc v případě, že nemovitost pořizujete jako investici k pronájmu.

Scalea je město v provincii Cosenza v regionu Kalábrie na jihozápadě Itálie a je jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších míst v jižní Itálii – v Kalábrii. Nachází se zhruba 2 hodiny jízdy jižně od Neapole. Pohodlné letovisko do Neapole nebo Bari je letecky dostupné. Z letiště je bezproblémové spojení vlakem nebo autobusem přímo do města Scalea.

Parametry domu

Cena
3 900 575 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Scalea, Itálie
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
200 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Inna Shaptala

Ing. Inna Shaptala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu