Prodej rodinného domu, Milínov, 156 m2 (ID: 3498364)

Milínov

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Milínově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Hledáte bydlení pro svoji rodinu? Kde bude krásná příroda, dostatečně velká zahrada a přesto blízko do Plzně? Nabízíme k prodeji novostavbu v obci Milínov u Nezvěstic. Stavba leží na pozemku 1302m2, a díky velice promyšleném projektu si zde každý najde své oblíbené místo. V nemovitosti o dispozici 5kk + garáž se nachází ložnice se vstupem na terasu s vlastní koupelnou a šatnou, 2 dětské pokoje, druhá koupelna, pracovna, toaleta, technická místnost rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyňská spíž a garáž pro 2 vozy. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na rozlehlou terasu Vás jistě zaujme svým výhledem do údolí Milínova. Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno podlahovým topením v celém domě včetně garáže, a jako zdroj tepla slouží plynový kotel s přípravou na tepelné čerpadlo. Výhodou je pochozí podkroví po celé délce domu, úložných prostorů je zde tedy dostatek.

Nemovitost se prodává ve fázi dokončené stavby a zahrnuje veškeré rozvody elektriky,(včetně osazení zásuvek a osvětlení) odpadů, topení, vnitřní omítky, stropy, okna, vstupní dveře i garážová vrata. Z venku je dům připraven na finální fasádu. Je zde možnost domluvy na dokončení nemovitosti dle přání zákazníka, včetně výběru kuchyně, podlah a obkladů v koupelně.

S financováním Vám rádi pomůžeme, popř. lze převzít hypoteční úvěr za výhodných podmínek 2,5% do roku 2026.Pro více informací ohledně této nabídky kontaktujte makléřku, která Vám poskytne podrobnější informace a bude Vám k dispozici při prohlídce domu.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Milínov
ID
00015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1302 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lenka Baráková

Lenka Baráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milínově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu