Prodej pozemku pro bydlení, Poříčany, Českobrodská, 969 m2

Českobrodská, Poříčany

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Poříčanech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pokud chcete stavět v Poříčanech, což je větší obec jen 20 minut od pražského Černého Mostu, nemáte aktuálně vůbec žádnou šanci. Žádný stavební pozemek zde není v tuto chvíli v nabídce. Máte v podstatě jen dvě možnosti. Buď rekonstruovat nějaký starší dům nebo stavět jinde.
A já pro vás jeden takový dům mám. Dle sdělení statika nelze bohužel rekonstruovat, je tedy nutná demolice, což osobně považuji za výhodu. Na zelené louce se přeci jen staví lépe a bourání jde velice rychle. Navíc se nemusíte přizpůsobovat původnímu půdorysu či dispozici domu. Ano, s demolicí jsou spojené další náklady, ale pokud si tyto náklady přičtete ke kupní ceně, získáte stále výhodnější pozemek, než jaké se prodávají v okolí.
Co tedy získáte? Pěknou obdélníkovou parcelu s jižní orientací, mírně svažitou, 969 m2 plochy. Současný dům je napojený na elektřinu, obecní kanalizaci a vlastní kopanou studnu. Na hranici pozemku je plynová přípojka a před domem možnost připojení k vodovodnímu řádu. I toto jsou skvělé benefity, o které se již nemusíte starat.
Navíc je malebná obec Poříčany zasazená v krásném okolním prostředí a její poloha je téměř strategická. Do lesů Kerska to máte coby kamenem dohodil, je přímo na trati mezi Nymburkem a Prahou, zároveň jste odsud za 2 minuty na nájezdu na hradeckou dálnici, v blízkosti města Sadská, Český Brod, Nymburk a Poděbrady se spoustou možností k nákupům, vyžití i relaxaci.
Pojďme si tedy společně zavolat a případně se i potkat přímo na pozemku, protože když je něco jediné, bývá to brzy pryč.

Parametry pozemku

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a realitního a právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Českobrodská, Poříčany
ID
11817
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
969 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Kincl

Tomáš Kincl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Poříčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu