Prodej pozemku pro bydlení, Palkovice, 952 m2

Palkovice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc

(Odpočet DPH, cena je včetně stavebního povolení a projektové dokumentace)

Prémioví partneři v Palkovicích

Informace k pozemku

Bydlení v přírodě, ale přitom na dosah města, je v dnešní době vyhledávaným parametrem pro spokojený život.

Nabízíme prodej stavebního pozemku 952 m2 s platným stavebním povolením a se zajímavým osobitým projektem v obci Palkovice, okres Frýdek – Místek, který je součástí developerského projektu “PALKY HOME“, nově poskytne příjemný domov těm, kteří hledají místo pro rodinný dům a pro příjemné i kvalitní bydlení.

Cílem tohoto developerského projektu PALKY HOME je zastavět dané území rodinnými domy, které jsou moderní, ale zároveň reagují na stávající zástavbu tradičních vesnických domů. Pět rodinných domů v Palkovicích se stane skvělým místem pro život uprostřed přírody a stále jen kousek od města a veškerého zázemí.

Dům je navržený s variabilním využitím, ale hlavně jednoduchým nadčasovým designem. Nabízí dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 142 m².

V přízemí domu je prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyň, tyto prostory jsou propojeny francouzskými okny se zahradou a se vstupem na terasu, dále je zde jeden pokoj se samostatnou šatnou, koupelna s toaletou, technická místnost, zádveří a komora.

Ve 2NP se nachází koupelna, samostatné WC a dva velké pokoje. Celé 2NP má přiznané dřevěné kleštiny a prostor u hřebene, čímž se místnosti objemově zvětšují.

Domy jsou navzrženy v nízké energetické náročnosti, konkrétně energetická náročnost A, tedy mimořádně úsporná.

V rámci tohoto území je navrženo 5 rodinných domů. Čtyři domy jsou stejného typu s orientací podélné osy SV-JZ a jeden dům je navržen s orientací podélné osy SZ-JV. Parkování je v celém území řešeno vždy venkovním stáním na pozemku u domu.

Kompletní projekt a studie řeší napojení na stávající vodovodní řád, elektřinu i na obecní kanalizaci, napojení domu je z obecní komunikace.

Celý projekt PALKY HOME je zasazen do podhůří Beskyd, kousek od královny Lysé Hory s krásnými výhledy do okolí. Palkovice, obklopené přírodou Beskyd, nabízejí nejen krásné prostředí pro turistiku a lyžování, ale také skvělé možnosti pro skialpinismus. Do centra Frýdku i Místku je to 10 min a do Ostravy se dostanete do 25 min. Kousek je to i na dálnici směr Olomouc.

Projekt PALKY HOME nabízí flexibilní možnosti:
1. Dům na klíč: přestěhujte se do svého nového domova bez starostí.
2. Hrubá stavba: dokončete si interiér podle svých představ.
3. Pouze pozemek: s platným stavebním povolením a projektem, stavíte podle vlastního plánu.

Pět elegantních rodinných domů, dostatečně prostorné pro život několikačlenné rodiny, to je nový výjimečný projekt vznikající v obci Palkovice u Frýdku-Místku.
V ceně nabízeného pozemku o velikosti 952 m2, je kompletní stavební dokumentace včetně stavebního povolení.

Podrobnější informace naleznete i na našich nových webových stránkách PALKYHOME v případě zájmu o bližší informace či prohlídku kontaktujte naši BO! kancelář.

PALKY HOME - váš nový domov v Beskydech..

Parametry pozemku

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Odpočet DPH, cena je včetně stavebního povolení a projektové dokumentace
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Palkovice
ID
3028
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
952 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Zpevněná
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Palkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu