Prodej rodinného domu, Dolní Ředice, Pardubická, 112 m2

Pardubická, Dolní Ředice

8 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 602 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Dolních Ředicích

Informace k domu

Váš nový domov čeká jen na vás! Tento dosud neobývaný bungalov 4+kk s rozlohou 112 m2 a s přilehlou zahradou o výměře 801 m2 je situován na okraji malebné obce Dolní Ředice a je připravený k okamžitému nastěhování.

Interiér domu se pyšní prostorným obývacím pokojem, který je spojen s kuchyňským koutem, a třemi komfortními ložnicemi. Moderní koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a toaletou a dále je zcela samostatné WC s umyvadlem. Co se týče kvality, tak o tu nám jde na prvním místě. Při stavbě byla použita střešní krytina BESK a cihelné zdivo Heluz PLUS 38 cm.

Celý dům je vybaven podlahovým topením prostřednictvím tepelného čerpadla voda-vzduch. Pro úplnou pohodu je v obývacím pokoji instalován krb, díky kterému si můžete vychutnat teplé a útulné večery v novém domově. Navíc, v podstřešním prostoru lze vytvořit další úložný prostor.

Nejenže máte příležitost vstoupit do nově postaveného domu, ale zároveň si můžete užívat i prostornou zahradu o výměře 801 m2, která nabízí nekonečné možnosti pro relaxaci i zahradničení.

Toto je jedinečná příležitost přestěhovat se do nového domova, který je kompletně připravený přivítat vás a vaši rodinu s otevřenou náručí. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si osobní prohlídku!

Parametry domu

Cena
8 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Pardubická, Dolní Ředice
ID
59698
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
112 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
801 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Ředicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu