Prodej činžovního domu, Svoboda nad Úpou, Nový svět, 474 m2 (ID: 3503327)

Nový svět, Svoboda nad Úpou

18 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 89 595 Kč /za měsíc

(vč.právních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Svobodě nad Úpou

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej bytový dům Penzion Family ve městě Svoboda nad Úpou v Královéhradeckém kraji, v krásné přírodě Krkonoš. Penzion prošel rekonstrukcí a nyní nabízí 6 nových bytových jednotek. Každý byt je vybaven sociálním zařízením, čtyři mají kuchyň, dva byty přípravu na kuchyň. V 1NP jsou tři jednotky o velikosti 1kk - 24m2, 2+1 - 40m2, 3kk - 55m2 a ve 2NP jsou 3kk - 48m2, 2kk - 51m2, 2NP+3NP 4+1 mezonetový 116m2. V mezipatře je místnost s přípravou na sociální zařízení – dříve hrací koutek pro děti. Nyní zde může být 1kk 20m2.
Kapacita penzionu je cca 25 -33 lůžek.
V přízemí je komerční část - nerezová kuchyně se skladovacími prostory a restaurace s barem celkem 120m2. Při vstupu do haly v 1.NP je odkládací místnost na lyžařské vybavení s ohřevem na lyžařské boty. Dům se nachází na klidném místě kousek od lyžařských center a cyklostezek.
V přístavku u domu je garáž a před domem 7 vlastních parkovacích míst. Dům, který je veden v současné době jako penzion je možné nechat kolaudovat na bytový dům s parkovacími místy.
Zahrada je v létě hojně využívána. Je tu 10x4m bazén se zastřešením, pergola se špičkovým grilovacím zařízením, hrací hřiště s pískovištěm, trampolínou a houpačkou.
Penzion -bytový dům je v současné době z rodinných důvodů uzavřen a na prodej. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
18 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč.právních a realitních služeb
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Nový svět, Svoboda nad Úpou
ID
2024104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
474 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jitka Kučerová

Jitka Kučerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Svobodě nad Úpou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu