Prodej bytu 4+kk, Lipno nad Vltavou, 118 m2

Lipno nad Vltavou, okres český krumlov

21 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 750 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lipně nad Vltavou

Informace k bytu

Exkluzivně Vám představujeme tento prvotřídní beachfront 4+kk mezonetový apartmán s balkonem a panoramatickým výhledem na vodu, který se se nachází v projektu MOLO LIPNO, přímo v první řadě u pláže v centru Lipna nad Vltavou.

Apartmán:
Luxusní podkrovní jednotka 4+kk o celkové užitné ploše 126,3m2 disponuje zádveřím, odděleným WC, koupelnou se saunou, útulnou ložnicí, dále prostor navazuje na prostornou obývací část s kuchyní, ze které je vstup na bezkonkurenční balkon o výměře 8,7m2 s dechberoucím panoramatickým výhledem na vodní hladinu Lipna. V horním patře mezonetového apartmánu naleznete otevřený pokoj v galerii, koupelnu a další pokoj pro děti nebo hosty.

Samotný byt představuje spojení elegance, luxusu a praktičnosti. Je vybaven nejvyšší kvalitou nábytku (Caster design) a elektrospotřebičů (De Dietrich, BORA Vertriebs, Miele aj.) Koupelny s velkoformátovými obklady a prémiovými zařizovacími předměty (Villeroy & Boch, Kaldewei, Hüppe) dodávají bytu další nádech vytříbenosti. Dřevěné podlahy a dřevěné obložení stěn tvoří v kombinací s designově zvoleným vybavením moderní, ale zároveň pohodlnou cosy atmosféru. V jednotce je zahrnuta velkorysá nadstandartní výbava, předokenní el.žaluzie, cirkulační chlazení, dále LOXONE smarthome systém obsahující dálkové ovládání světel, vytápění, chlazení, stínění, zabezpečení, kontrolu spotřebičů, kamerový systém, digitální vrátný, a další. Vzhledem k otevřené galerii, jihozápadní orientaci a francouzským oknům, působí apartmán majestátným dojmem plným přirozeného světla.

Cena je včetně 12% DPH. Součástí ceny bytu jsou také dvě sklepní kóje, dvě kryté parkovací stání v podzemních garážích a kotviště pro Vaši loď v Marina Lipno.

Projekt:
Apartmán je součástí prestižního pětihvězdičkového resortu MOLO Lipno, navržený světovými architekty Chapman Taylor. Prostředí se pyšní soukromou zahradou s vodními prvky, vzrostlou zelení a kombinací přírodních a moderních materiálů.

Okolí:
Projekt je umístěn u pláže na břehu Lipna, obklopený nádhernou šumavskou scenérií, a zaručuje nejen dokonalé bydlení, ale také jedinečný rekreační zážitek. Objekt se nachází v docházkové vzdálenosti od centra obce, ale zároveň v soukromí. Před domem pláž, cyklostezka, hřiště, kousek od mariny a promenády, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost, pár minut na sjezdovky.

• Luxusní lakefront mezonet s panoramatickým výhledem na vodu
• Kompletně vybaveno prémiovým nábytkem a elektrospotřebiči
• Nadstandartní výbava, technologie a chytrá domácnost LOXONE
• Sauna
• Dvě parkovací stání
• Sklep
• Kotviště pro loď v maríně

Toto je výjimečná nabídka nejluxusnějšího apartmánu na Lipně pro opravdu výjimečné klienty, kteří si umí užít život. Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top lokalitě u vody v krásné přírodě a kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě si dom...

Parametry bytu

Cena
21 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou, okres český krumlov
ID
831634
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
126 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
2703 m2
Podlahová plocha
118 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Marek Ertl

Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu