Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Spálená, 80 m2 (ID: 3503586)

Spálená, Praha, Nové Město

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(350 kč / m2, bez poplatků, + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Moderní kanceláře k pronájmu v atraktivní lokalitě Spálená v centru Prahy - Nové Město. Prostory jsou světlé s velkými okny a jsou zcela oddělené od ostatních prostort domů a tím zaručují absolutní klid a soukromí. Prostory o velikosti 80 m2, které se nachází ve druhém nadzemním podlaží, dispozičně jsou 3 kancelářské místnosti (je zde dobový nábytekl z masivu, který nabízí dostatek úložného prostoru. Ostatní nábytek je možno dodat nebo zcela vyklidit) + plně vybavená kuchyňka. Dále je zde úklidová místnost, příruční sklad a samozřejmě sociální zařízení.
Možnost parkování na modré zóně (díky nájemní smlouvě na Praze 1) nebo jsou zde parkovací místa v národním divadle apod.
Ideální pro malé a střední firmy, které hledají moderní pracovní prostředí s dobrou dostupností ve středu města. Výhodou je blízkost veškeré občanské vybavenosti a výborná dopravní dostupnost. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro podnikání ve strategické lokalitě.
Platební podmínky: 350,- Kč/m2
výše nájmu je 28.000,- Kč + poplatky ve výši 5.730,- Kč /vytápění, voda, úklid společných prostor, výtah, internet o2 + elekřina na nájemníka. Kauce jsou 2 měsícní nájmy bez poplatků. Při podpisu nájemní smlouvy je splatná provize RK ve výši 20.000,- + DPH

V případě zájmu se ozvěte a domluvíme prohlídku ať můžete nasát atmosféru a pocíti energii :-)
Neotálejte a využijte této jedinečné možnosti!

Parametry nemovitosti

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
350 kč / m2, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Spálená, Praha, Nové Město
ID
00519
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
2. z 8
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová, Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zuzana Pejková

Zuzana Pejková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu